CARSNEWS
AUTONEWS

Η Mugen βάζει την δική της πινελιά στο Honda Civic Type R.

Για κάποιους, η εμφάνιση του Honda Civic Type R είναι ήδη υπερβολικά τολμηρή. Για άλλους δεν είναι αρκετά προκλητική! Αν ανήκεις στους πρώτους, τότε καλύτερα να παρακάμψεις εντελώς το συγκεκριμένο άρθρο καθώς σίγουρα δεν απευθύνεται σε σένα αλλά αν βρίσκεις ότι συμφωνείς με την δεύτερη κατηγορία ανθρώπων, τότε το πακέτο που λάνσαρε η Mugen για το Civic Type R ίσως είναι του γούστου σου. Ένα πακέτο που αποτελείται από νέο splitter, νέα διακοσμητικά στην γρίλια και νέο καπό για το εμπρός μέρος, νέα καλύμματα για τους καθρέπτες και νέα μαρσπιέ στο πλάι και νέα αεροτομή με νέο διαχύτη πίσω.

Όσοι επιθυμούν το ολοκληρωμένο look, θα χαρούν ιδιαιτέρως με πιο απελευθερωμένη εξάτμιση που καταλήγει σε ένα διαφορετικό τελικό με δύο απολήξεις και τις ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών ενώ η Mugen έχει ετοιμάσει ορισμένες προτάσεις και για το εσωτερικό. Προτάσεις όπως το νέο τιμόνι, τα σπορ καθίσματα, ο όμορφος επιλογέας του κιβωτίου ταχυτήτων από αλουμίνιο και δέρμα (ή μόνο αλουμίνιο ή μόνο ανθρακονήματα για τα πιο εξεζητημένα γούστα) και τα premium πατάκια που μεταμορφώνουν το κάτω μέρος της καμπίνας.

Φυσικά, όλα αυτά έχουν και το ανάλογο κόστος καθώς μόνο το ανθρακονημάτινο καπό κοστίζει περί τα €9.000 με την τρέχουσα ισοτιμία, η μεγάλη αεροτομή κάτι περισσότερο από €8.000 ενώ το πακέτο εμπρός spoiler/μαρσπιέ/διαχύτης συν οι 20άρες ζάντες ελαφρού κράματος, απαιτεί περισσότερα από €6.500! Με λίγα λόγια, αν θέλεις όλα τα aftermarket αξεσουάρ που προσφέρει η Mugen για το Civic Type R, ίσως να χρειάζεται να ξοδέψεις περίπου όσα κόστιζε το ίδιο το αυτοκίνητο!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Dacia Duster facelift. Ανανέωση με ουσία.

cars

Σαν σήμερα 11 Μαρτίου: 13 χρόνια από την πυρηνική καταστροφή στη Φουκουσίμα

cars

Volvo – Οι ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις πήγαν εξαιρετικά

cars

Γιατί η Βυτίνα είναι ο απόλυτος προορισμός για ζευγάρια

cars

Alpina XB7. H Χ7 Μ που η BMW αρνείται να μας δώσει!

cars

Hyundai NEXO. Εκπέμπει καθαρό οξυγόνο

cars

Τα Audi RS6 Avant και RS7 γίνονται… “Performance”

cars

Μία Corvette ZR1 καλεί για βοήθεια (+ video)

cars

Η Γαλλία “τιμωρεί” με έναν νέο φόρο τα βαριά αυτοκίνητα!

cars