CARSNEWS
NEW MODELS

Η Nissan πρωτοτυπεί και στο UEFA Champions League

Η Nissan δημιουργεί… ηλεκτρικό ενθουσιασμό στον τελικό του UEFA Champions League προσφέροντας σε μια τυχερή ομάδα κατόχων Nissan Leaf την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Παρί Σεν Ζερμέν με έναν εντελώς εναλλακτικό τρόπο!

Με τους οπαδούς να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τον φετινό τελικό δια ζώσης λόγω του COVID-19, η Nissan δημιουργεί έναν κινηματογράφο drive in για 50 ιδιοκτήτες Leaf, των οποίων τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν σε σχηματισμό ομάδων ποδοσφαίρου, απέναντι από μια τεράστια οθόνη, φέρνοντάς τους πιο κοντά στη δράση, αλλά διατηρώντας παράλληλα και την απαραίτητη κοινωνική απόσταση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε μια μυστική τοποθεσία που θα κοινοποιείται μόνο στους επιλεγμένους ιδιοκτήτες, καθένας από τους οποίους μπορεί να φέρει έναν προσκεκλημένο.

Μεταξύ αυτών που θα παρευρεθούν θα είναι ο ιδιοκτήτης του 5.000ου Leaf που πουλήθηκε στην Πορτογαλία, αλλά και ο θρύλος του UEFA Champions League, Nuno Gomes, ο οποίος θα συμμετάσχει σε μια συνάντηση με τους 50 τυχερούς! Επίσης, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, οι 50 ιδιοκτήτες Leaf θα έχουν πρόσβαση στο τρόπαιο του Champions League για μια αποκλειστική φωτογραφία, προτού αυτό φτάσει στο «Da Luz», όπου θα… συναντήσει τόσο το Leaf Nismo RC, όσο και το ολοκαίνουργιο Ariya.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Καζαμίας 2020 – Τι θα συμβεί τη χρονιά που έρχεται…

cars

Έτσι κερδίζει η McLaren τη μάχη με τον κορωνοϊό (video)

cars

Συμφωνία κυρίων για μείωση του μπάτζετ και για μέτρα ενίσχυσης των «μικρών»

cars

777 Hypercar: 7 μονάδες, 7 εκατ. ευρώ – Νέο hypercar ετοιμάζει η Dallara

cars

Η φουτουριστική επιστροφή του Smart Roadster

cars

Είναι αυτή η νέα Chevrolet Corvette Z06;

cars

Δοκιμάζουμε την εξακύλινδρη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (Video)

cars

Αlfa Romeo πετάει το γάντι στους Γερμανούς με την Giulia των 620 ίππων

cars

Η Alfa Romeo Mito GTA θα είχε γράψει ιστορία αν…

cars