CARSNEWS
AUTONEWS

Η Peugeot αλλάζει σήμα!

Στις εταιρίες που τους τελευταίους μήνες έχουν ανακοινώσει ένα… φρεσκάρισμα στο image τους πρόσθεσε και την Peugeot που αποκαλύπτει σήμερα ένα εντελώς νέο σήμα που αντλεί επιρροές από το ένδοξο παρελθόν της αλλά κοιτάει προς το μέλλον. Το σήμα παρουσιάστηκε τώρα αλλά η εξέλιξη του έχει ξεκινήσει “πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε καν την Stellantis” όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η CEO της εταιρίας, Linda Jackson και έρχεται έναν χρόνο μετά τον εορτασμό της 210η επετείου για την “παλαιότερη μάρκα αυτοκινήτων εν ζωή”.

Φυσικά, το νέο σήμα θα εμφανιστεί στο σύνολο του προωθητικού υλικού της Peugeot αλλά και στις αντιπροσωπείες της πριν αρχίσει να κοσμεί το καπό των αυτοκινήτων, με πρώτο το ριζικά ανανεωμένο 308 που αναμένεται εντός των επόμενων μηνών. Να σημειώσουμε δε, ότι το σήμα που βλέπεις είναι μονάχα το 11ο που χρησιμοποιείται από την Peugeot από το 1850 και ένα από τα σημαντικότερα καθώς υπό μία έννοια σηματοδοτεί την εποχή του εξηλεκτρισμού για την γαλλική εταιρία.

Η ομάδα που ανέλαβε τον σχεδιασμό του νέου logo επέλεξε να ακολουθήσει μία ρετρό κατεύθυνση και να την συνδυάσει με μία φουτουριστική διάθεση ακριβώς όπως έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν με το εντυπωσιακό, αμιγώς ηλεκτρικό e-Legend. Έτσι έχουμε τον διάσημο λέοντα με την πλούσια χαίτη του μέσα σε έναν λιτό θυρεό και την επωνυμία της εταιρίας ακριβώς από πάνω. Λιτά και απέριττα, χωρίς new age φανφάρες και χωρίς να υποτάσσεται το σήμα στην ψηφιακή εποχή. Άμεσα αναγνωρίσιμο, κάπως old-school αλλά ταυτόχρονα, μοντέρνο. Ακριβώς όπως θέλει να είναι η Peugeot.

The post Η Peugeot αλλάζει σήμα! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στις 17 Μαρτίου το νέο Hyundai Elantra.

cars

Νέο Suzuki Swift: Με νέο υβριδικό κινητήρα 1,2 λίτρων

cars

Το νέο VW Amarok έρχεται με άγριες διαθέσεις!

cars

Επιστρέφει η DS του Fantomas

cars

Mini Countryman facelift. Αέρας ανανέωσης…

cars

Volkswagen ID.4 GTX. Η σπορ εκδοχή του ID.4

cars

Skoda Enyaq Sportline iV. Με σπορ απόχρωση

cars

Mercedes eActros. Ντεμπούτο στις 30 Ιουνίου!

cars

Genesis G70 Shooting Brake. Με έντονα ευρωπαϊκό στιλ.

cars