CARSNEWS
AUTONEWS

Η Peugeot επιβεβαιώνει την επιστροφή της στο Le Mans.

Αυτό το Σαββατοκύριακο έλαβε χώρα ο 24ωρος αγώνας στο Circuit de la Sarthe, αυτός που είχε αναβληθεί λόγω πανδημίας και η Peugeot αποφάσισε να μας… υπενθυμίσει και να επιβεβαιώσει την επιστροφή της στην κορυφαία έκφανση των αγώνων αντοχής με μία ενδιαφέρουσα φωτογραφία.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η φωτογραφία αυτή αντιπροσωπεύει το μοντέλο που θα αγωνιστεί το 2022 στην “Hypercar” κατηγορία αλλά η γαλλική εταιρία δηλώνει ότι έχει οριστικοποιήσει μέρος του αεροδυναμικού concept καθώς και το βασικό πλαίσιο όσον αφορά στον κινητήρα και το υβριδικό σύστημα – την λειτουργία του και το design του. Με πιο απλά λόγια, η δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει στα κεντρικά του motorsport τμήματος της Peugeot στο Παρίσι με την εταιρία να μην αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες αλλά να δηλώνει ότι το μοντέλο έχει 680 ίππους εκ των οποίων τα 272 προέρχονται από τον εξηλεκτρισμένο εμπρός άξονα.

Αυτό που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της Hypercar κατηγορίας, η Peugeot θα πρέπει να κατασκευάσει τουλάχιστον 25 αυτοκίνητα τα οποία θα λανσαριστούν στην αγορά ώστε να αποκτήσει το αγωνιστικό την απαραίτητη homologation. Όπως καταλαβαίνεις, είμαστε ενθουσιασμένοι για την προοπτική ενός γαλλικού supercar ασχέτως διαθεσιμότητας και τιμής. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι ετοιμάζει η Peugeot για την πίστα αλλά και τον δρόμο!

The post Η Peugeot επιβεβαιώνει την επιστροφή της στο Le Mans. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Hyundai Kona. Ανανέωση εις βάθος και με νόημα!

cars

Nissan Qashqai. Αποκαλύφθηκε και στη χώρα μας

cars

KIA. Δημιούργησε ένα νέο έξυπνο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

cars

Μαγευτικά σπήλαια της Ελλάδας που αξίζει να εξερευνήσετε

cars

Ποιες καταθέσεις, εισοδήματα και επιδόματα δεν μπορεί να κατασχέσει η εφορία για όσους έχουν χρέη στο δημόσιο

cars

Jeep Gladiator. Μαχητής της ερήμου

cars

Citroen Γιαννίρης. Και στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης

cars

Το Polestar 2 γίνεται πιο προσιτό με νέα, δικίνητη έκδοση.

cars

Η Honda αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του “e”!

cars