CARSNEWS
AUTONEWS

Η Peugeot λανσάρει πρόγραμμα αναπαλαίωσης κλασικών μοντέλων της.

Οι κατασκευαστές αρχίζουν να δημιουργούν ένα δίχτυ ασφαλείας για τους ιδιοκτήτες των κλασικών μοντέλων τους λανσάροντας ο ένας μετά τον άλλον, επίσημα προγράμματα αναπαλαίωσης. Το έκανε η Mazda, το έκανε η Mazda, το έκανε μέχρι και η Lancia που είναι σε “μηχανική υποστήριξη”, οπότε τώρα, ήρθε η σειρά της Peugeot να κάνει το ίδιο. Η υπηρεσία αναπαλαίωσης κλασικών Peugeot θα λειτουργεί από το Musee de l’Aventure στο Sochaux της Γαλλίας (το μουσείο κλασικών αυτοκινήτων της φίρμας) και θα ξεκινήσει δουλειά από τις αρχές του 2021.

Αυτό ισχύει βέβαια για το κοινό, καθώς οι μηχανικοί της εταιρίας έχουν ήδη πιάσει ένα 205 GTi 1.9 το οποίο προβλέπεται να γίνει, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο. Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν το εύρος της αναπαλαίωσης καθώς το μικρό, κλασικό Peugeot έχει γδυθεί ώστε να ελεγχθεί η κατάσταση του αμαξώματος και να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις και μετά να αναλάβουν οι μηχανικοί για την ανάρτηση, τον κινητήρα, το σύστημα διεύθυνσης, το σύστημα πέδησης κ.ο.κ. Στο τέλος θα έρθουν οι “ταπετσέρηδες” για να κάνουν το εσωτερικό του θρυλικού hot-hatch καινούριο.  Φυσικά, το project απαιτεί από την Peugeot είτε να βρει, είτε να κατασκευάσει καινούρια εξαρτήματα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του προγράμματος, το έχει ήδη καταφέρει είτε μέσω εξειδικευμένων εμπόρων είτε με την τεχνολογία 3D εκτύπωσης.

Από την στιγμή που θα “ανοίξει” για το κοινό το πρόγραμμα της Peugeot, οι πελάτες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με την γαλλική φίρμα για να αγοράσουν ένα πλήρως αναπαλαιωμένο (και μάλιστα σε εργοστασιακές προδιαγραφές) κλασικό αυτοκίνητο ή για να αναθέσουν στο Musee de l’Aventure την αναπαλαίωση του δικό τους κλασικού οχήματος. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν το πρόγραμμα της Peugeot περιλαμβάνει και το λανσάρισμα επίσημων ανταλλακτικών για τα διάφορα ιστορικά μοντέλα της.

The post Η Peugeot λανσάρει πρόγραμμα αναπαλαίωσης κλασικών μοντέλων της. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ford Mustang Mach-E GT. Ακόμη πιο γρήγορη και απολαυστική

cars

Χωρίς το κορυφαίο “Plaid+” το νέο Tesla Model S.

cars

Audi. Με μεγαλύτερη αυτονομία τα plug-in υβριδικά Q5, A6 και A7

cars

VW Golf. Διαθέσιμο και με νέες εκδόσεις 

cars

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψε στα social media με ανάρτηση για την ποδοσφαιρίστρια Ρέιτσελ Ντέιλι

cars

Η Land Rover γιορτάζει την πώληση 1 εκατομμυρίου Range Rover Sport!

cars

Η Volkswagen “το παίρνει πάνω της” για την εξέλιξη ενός entry-level ηλεκτρικού!

cars

Skoda Scala Edition S. Δεν είναι “RS” αλλά έχει 190 ίππους!

cars

AYTECO. Περνάτε ΚΤΕΟ και παίρνετε δώρο

cars