CARSNEWS
AUTONEWS

Η Peugeot συμμετέχει στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Σαγκάης

Η Peugeot συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινητοβιομηχανίας της Σαγκάης με το απευθυνόμενο στην Κινέζικη αγορά 408Χ και το Inception Concept, ένα concept car που απεικονίζει το όραμα της μάρκας για το μέλλον.

Το νέο 408X είναι ένα μοντέλο με φιλοδοξίες διεθνούς βεληνεκούς, ενώ αποδεικνύει τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών και των μηχανικών της μάρκας, οι οποίοι παρέδωσαν, στο κορυφαίο άκρο της κατηγορίας C, μια fastback σιλουέτα που δεν έχει προηγούμενο τόσο στην ιστορία της μάρκας όσο και στη σημερινή παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου. Σημειώνουμε ότι, στην Κίνα και την Ασία, όπως και στην Ευρώπη, το 408X είναι το πρώτο στο είδος του. Επιπλέον, αποτελεί απόδειξη της αριστείας της μηχανικής Peugeot που επικεντρώνεται στην αποδοτικότητα και την έξυπνη ηλεκτροκίνηση. Διαθέτει δύο plug-in υβριδικούς κινητήρες, απόδοσης 180 και 225 ίππων, παράλληλα με τον βενζινοκινητήρα Pure Tech 130 ίππων, ενώ με την τελευταία γενιά του i-Cockpit, πυροδοτεί τα συναισθήματα που δημιουργούν οι τεχνολογίες αιχμής που είναι αφιερωμένες στον οδηγικό ενθουσιασμό και την ενστικτώδη χρήση.

Το 408X παράγεται στο εργοστάσιο της Dongfeng στο Chengdu, στην κεντρική Κίνα, και έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στη χώρα από τον Ιανουάριο προκαλώντας την περιέργεια και το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού πελατών.

Στο Auto Shanghai 2023, η Γαλλική μάρκα παρουσιάζει επίσης το Inception Concept για πρώτη φορά στην Ασία. Το πρωτότυπο που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στη CES στο Λας Βέγκας τον περασμένο Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στην Ευρώπη, αποτελεί μια ρεαλιστική έκφραση του οράματος της εταιρίας για το μέλλον. Με μια εντελώς νέα σχεδιαστική γλώσσα που αναδεικνύει την αιλουροειδή και ελκυστική συμπεριφορά του, το επαναστατικό εσωτερικό του και την υπόσχεση πρωτοφανών οδηγικών αισθήσεων, το Inception Concept προαναγγέλλει μια νέα εποχή και ενσαρκώνει το όραμα της Peugeot για τα μελλοντικά της ηλεκτρικά οχήματα.

TAGS

Related Articles

Nέα Skoda Octavia. Βελτιωμένη παντού

cars

Η Skoda επιβεβαιώνει το Fabia Combi και για τη νέα γενιά.

cars

Ένα νέο, ηλεκτρικό πρωτότυπο θα παρουσιάσει η Volkswagen.

cars

Ελπίδες για αυξημένη εμπορική κίνηση ενόψει Πάσχα

Bury

Volkswagen. Πρωτοπορεί στο after sales

cars

Νέο Hyundai i20N. Έτοιμη και η γρήγορη έκδοση

cars

Οδηγούμε την Mercedes-Benz EQB 250: Με άριστη διαχείριση ενέργειας και μεγάλη αυτονομία

cars

Ford. Εγγύηση και στο μεταχειρισμένο

cars

Η Huawei εντυπωσιάζει με το πρώτο αυτοκίνητο της!

cars