CARSNEWS
NEW MODELS

Η Porsche δοκιμάζει εντατικά τη νέα 911 GT3 στο Nόrburgring

Από τη γκάμα της νέας Porsche 911 λείπουν στην ουσία οι hardcore εκδοχές της με πρώτη και καλύτερη την καινούργια GT3, η οποία για την ώρα δοκιμάζεται εντατικά στο Nürburgring προκειμένου οι μηχανικοί της γερμανικής εταιρείας να κάνουν τις τελευταίες ρυθμίσεις.

Το ότι η GT3 είναι μια ειδική περίπτωση στα πλαίσια της γκάμας της 911 γίνεται μέχρι στιγμής σαφές και οπτικά και αυτό θα συνεχίσει φυσικά και στη νέα της γενιά. Η οποία θα έχει ένα διαφορετικό και πιο επιθετικό εμπρός μέρος με εισαγωγές αέρα στο κάλυμμα του πορτμπαγκάζ αλλά και έναν διαφορετικό προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς.

Εννοείται πως δεν θα απουσιάζει και το βασικό στοιχείο αναγνώρισης της GT3 που δεν είναι άλλο από τη θηριώδη σταθερή πίσω αεροτομή της. Για όσους όμως θέλουν να είναι πιο διακριτικοί θα υπάρχει η 911 GT3 Touring με αναδιπλούμενη πίσω αεροτομή.

Διαφοροποιήσεις σε σχέσεις με τις άλλες, τις πιο πολιτισμένες εκδόσεις της 911, θα υπάρχουν και στο εσωτερικό με μονοκόμματα ως είθισται και πανάλαφρα μπάκετ καθίσματα, ενώ τα εξτρά και αρκετά θα είναι και ακριβά.

Ο κινητήρας και της νέας GT3 θα είναι ένας εξακύλινδρος ατμοσφαιρικός boxer 4.000 cc, ο οποίος αναμένεται να έχει ανέβει από τα 526 PS της προηγούμενης γενιάς στα 560 PS.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι νέες τιμές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Ελληνικής αγοράς

cars

Renault: μείωση προσωπικού κατά 10.000, μείωση παραγωγής κατά 700.000

cars

GP Αυστρίας: Μία ακόμη pole position για το Lewis Hamilton

cars

Yamaha Serow 250 Final Edition – Το “αγριοκάτσικο” μας αποχαιρετά

cars

Η Lotus Esprit είναι ξεχωριστή. Ειδικά αυτή που οδηγούσε ο Colin Chapman!

cars

Οι πρώτες εικόνες του νέου μονοθεσίου της Mercedes

cars

Έγκριση της Ε.Ε. στην Opel για την κατασκευή μπαταριών

cars

Το 2020 οι πωλήσεις του Nissan GT-R50 by Italdesign

cars

H Αlpine ίσως γίνει ηλεκτρική για να επιβιώσει

cars