CARSNEWS
AUTONEWS

Η Porsche είναι ανοιχτή σε νέες εκδόσεις της Taycan.

Όταν έχεις σχεδιάσει και εξελίξει μία αρχιτεκτονική που μπορεί να φιλοξενήσει σχεδόν όλα τα στιλ αμαξώματος (εξαιρούνται τα μεγάλα SUV) θα ήταν… αμαρτία να μην εκμεταλλευτείς αυτή την ευελιξία. Το θέμα είναι να επιλέξεις προσεκτικά τις εκδόσεις που θα λανσάρεις στην αγορά ώστε να μην περιπλέξεις την παραγωγή και τα logistics χωρίς ουσιαστικό λόγο και η Porsche βρίσκεται σε αυτό ακριβώς το σημείο, αξιολόγησης των πιθανών προσθηκών στην γκάμα της Taycan.

Έχοντας μόλις λανσάρει την Cross Turismo, η λογική λέει ότι μία πιο… φυσιολογική station wagon έκδοση χωρίς το “Gravel” mode, τα πλαστικά προστατευτικά και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος θα είναι το επόμενο βήμα. Ακριβώς ότι είναι η Sport Turismo για την γκάμα της Panamera δηλαδή ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μία cabrio έκδοσης της Taycan. Η αφαίρεση της οροφής για την δημιουργία ενός ηλεκτρικού convertible είναι τεχνικά εφικτή αλλά πριν προχωρήσει ώστε από ιδέα, να πάρει σάρκα και οστά, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες αγοράς για να διαπιστώσει η γερμανική εταιρία αν υπάρχει ζήτηση.

Ζήτηση η οποία αδιαμφισβήτητα υπάρχει για μία “βασική”, τετρακίνητη έκδοση της Taycan, σαν αυτή που προσφέρεται στην Cross Turismo αλλά όπως αποκαλύπτει εκπρόσωπος της Porsche, δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση σχετικά. Τέλος, πιο δύσκολη είναι η περίπτωση της 3-θυρης Taycan παρότι η εταιρία είχε υπαινιχθεί στο παρελθόν ότι είναι κάτι που εξετάζεται. Με πιο απλά λόγια, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά όσον αφορά στην γκάμα της Taycan και σίγουρα θα δούμε να προστίθενται νέα μοντέλα στο μέλλον. Απλά δεν γνωρίζουμε την μορφή που θα πάρουν αυτά.

The post Η Porsche είναι ανοιχτή σε νέες εκδόσεις της Taycan. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μπορεί να ανακάμψει η Williams με την FW43;

cars

Pagani Huayra R. Ατμοσφαιρική. Σκληροπυρηνική. Υπέροχη!

cars

Η κλινική του Λονδίνου «καθυστέρησε μέρες» να αναφέρει την απόπειρα παραβίασης του ιατρικού φακέλου της Κέιτ Μίντλετον

cars

Peugeot 208 1.2 PureTech 100. Magnifique!

cars

Off-road Nissan GT-R 600 ίππων; Περιττό, αλλά τόσο μα τόσο υπέροχο!

cars

Νέο Ford Kuga. Με τη χαμηλότερη κατανάλωση της κατηγορίας του

cars

Nissan. Δίνει συμβουλές για σωστή απολύμανση του αυτοκινήτου

cars

Η Renault καταργεί το Twingo.

cars

Dacia Duster facelift. Διαθέσιμο από 15990 Ευρώ

cars