CARSNEWS
NEW MODELS

Η Porsche ετοιμάζει μία πιο ισχυρή υβριδική Panamera με 750 άλογα

Λίγες ημέρες μετά και την επίσημη παρουσίαση της νέας Porsche Panamera ξεκίνησαν ήδη οι φήμες για μία ακόμα πιο δυνατή έκδοση με εκπληκτικές επιδόσεις. Σαν να μην φθάνουν τα ήδη αρκετά 620 άλογα της νέας έκδοσης Turbo S (η οποία έκανε και το ρεκόρ στο Nurburgring), οι πληροφορίες θέλουν την γερμανική εταιρία να ετοιμάζει κάτι πιο σπέσιαλ.

Ο λόγος για μία νέα εκδοχη της υβριδικής Panamera η οποία θα ξεπερνά κατά πολύ τα 689 άλογα που είχε η προηγούμενη. Να θυμίσουμε ότι η απερχόμενη υβριδική Panamera βασιζόταν στον 3λιτρο V6 κινητήρα, ενώ πλέον οι φήμες θέλουν αυτό να αλλάζει και την θέση του να παίρνει ο 4λιτρος V8 twin turbo που βρίσκεται και στην Turbo S. 

Όπως δηλώνουν μέσα από την εταιρία, η υβριδική έκδοση θα είναι σίγουρα πολύ πιο δυνατή από την Turbo S αλλά όχι απαραίτητα και πιο γρήγορη σε ότι αφορά τους χρόνους μέσα σε πίστα. Και αυτό λόγω του μεγαλύτερου βάρους της το οποίο δεν ταιριάζει με αυτές τις διαδικασίες..

Υπολογίζεται ότι το ηλεκτρικό μοτέρ θα προσθέτει περί τα 136 άλογα επιπλέον σε ισχύ, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται η συνδυασμένη ισχύς να αγγίξει τα 750 άλογα, ξεπερνώντας ακόμα και την 911.2 GT2 RS.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέες μπαταρίες της Samsung υπόσχονται αυτονομία 800 χιλιομέτρων

cars

Chevrolet Corvette φτάνει τα 278 χλμ./ώρα στον πυθμένα μιας λίμνης (Video)

cars

Επιβεβαίωση της PSA ότι η συνένωση με την FCA δεν κινδυνεύει

cars

Δοκιμάζουμε το Toyota C-HR 2.0 Hybrid 184PS που καταναλώνει μόλις 4,3 lt!

cars

Το επερχόμενο Nissan X-Trail θα έχει τις σχεδιαστικές γραμμές του νέου Juke

cars

Το νέο Ford Puma ήρθε για να μείνει!

cars

Skoda Enyaq iV: Ετοιμάζεται και σε coupe έκδοση

cars

To Audi Q4 E-tron Sportback ποντάρει στο σπορ

cars

Toyota Supra 1.239 ίππων σκορπά τον τρόμο στην Autobahn (Video)

cars