CARSNEWS
AUTONEWS

Η Porsche θα μπορούσε να είχε κάνει τα minivans “καυτά” ξανά!

Εταιρίες με πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν όπως η Porsche δεν είναι ξένες στην ιδέα ενός πρακτικού μεταφορικού μέσου. Τα χρησιμοποιούσαν και τα χρησιμοποιούν ακόμα για τις ανάγκες μετακίνησης του εξοπλισμού τους, αν και τα τελευταία χρόνια, έχουν ξεφύγει αρκετά από τα παραδοσιακά VW Transporter που κάλυπταν αυτές τις ανάγκες αρκετές δεκαετίες πριν. Η Porsche όμως πρέπει να ένιωθε νοσταλγία πίσω στο 2018, όταν δημιούργησε το Vision Renndienst ως ένα φουτουριστικό, αμιγώς ηλεκτρικό minivan που αντλεί επιρροές από το βανάκι της VW και τις συνδυάζει με μία εκδοχή της τρέχουσας σχεδιαστικής ταυτότητας της.

Το Vision Renndienst είναι ένα ακόμα από τα πρωτότυπα που σχεδίασε η Porsche από το 2005 έως και το 2019 και βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και ομολογώ ότι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χάρη στην διαφορετικότητα του στιλ που επέλεξε η γερμανική εταιρία. Από το design δεν υπάρχει κάτι που να ξεχωρίζει, με την έννοια ότι ολόκληρο το concept έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον με τον τρόπο που προσαρμόζεται η σχεδιαστική φιλοσοφία της Porsche σε ένα στιλ αμαξώματος που δεν έχουμε συνηθίσει από αυτήν. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάποια highlights, θα ανέφερα τα λεπτά, μινιμαλιστικά εμπρός φωτιστικά σώματα, η ενιαία λωρίδα LED πίσω και τα φαρδιά φτερά ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε λεπτομέρειες όπως τα εντυπωσιακά πλαϊνά τζάμια και το εσωτερικό, για το οποίο δεν έχουμε φωτογραφίες αλλά η Porsche μας περιγράφει πως έχει 5-θέσια διαμόρφωση με μία κεντρικά τοποθετημένη θέση οδήγησης και 4 καθίσματα πίσω από αυτήν. Περιττό να αναφέρουμε δε, ότι το Vision Renndienst δημιουργήθηκε σχεδόν… για πλάκα χωρίς καμία πρόθεση από την εταιρία να περάσει στην παραγωγή αλλά θα επαναλάβω ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα concepts της Porsche ακριβώς επειδή είναι ασυνήθιστο.

The post Η Porsche θα μπορούσε να είχε κάνει τα minivans “καυτά” ξανά! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο Κασσελάκης, από την παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, λέει ευχαριστώ για τη συμμετοχή στις προκριματικές του ΣΥΡΙΖΑ

Bury

Σε μια εβδομάδα βεβαιώθηκαν 21.302 τροχαίες παραβάσεις

cars

Jeep Wrangler 4xe. Πλησιάζει στην Ευρώπη… 

cars

Νέα Skoda Octavia Scout. Διαθέσιμη και στη χώρα μας με 39900 Ευρώ

cars

Renault Megane E-Tech Electric. Το Megane ηλεκτρικό και crossover.

cars

To νέο ηλεκτρικό Fiat 500 συναντά την Κουμαντζιάς Α.Ε. και ηλεκτρίζει με το στιλ του!

cars

Ο Carlos Ghosn μιλά από την Βυρηττό για όλους και για όλα!

cars

Στο χωριό του Εθνάρχη με το νέο Ford Puma. Απόδραση στην Πρώτη Σερρών

cars

Η Aston Martin Valkyrie θυμίζει F1 από τις παλιές, καλές εποχές!

cars