CARSNEWS
AUTONEWS

Η Porsche 911 Turbo δοκιμάζεται στην ηλιόλουστη Γαλλία.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το ντεμπούτο της νέας γενιάς της 911 και μέχρι στιγμής, απουσιάζουν από την γκάμα οι πιο… “ειδικές” εκδόσεις. Εξαιρετικές οι Carrera και Carrera S αλλά ακόμα δεν έχουμε δει κάποιο “halo” μοντέλο. Η Porsche όμως θέλει να μας υπενθυμίσει ότι αυτά θα έρθουν στο μέλλον και δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τις δοκιμές εξέλιξης της νέας 911 Turbo.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη Ν. Γαλλία όπου κυκλοφορούσε ένας αριθμός πρωτοτύπων προ-παραγωγής της γερμανικής φίρμας, μεταξύ των οποίων και η 911 Turbo Cabriolet. Η παρουσίαση της πανίσχυρης 911 τοποθετείται κάπου εντός του 2020 με πιο πιθανή περίοδο την άνοιξη αλλά εν τω μεταξύ, κάποιες πληροφορίες/φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν σχετικά με τις δυνατότητες της Turbo.

Αυτές κάνουν λόγο για έναν twin-turbo, επίπεδο εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα 3,8 λίτρων ο οποίος αποδίδει περί 600 άλογα στην “απλή” Turbo και πιθανώς γύρω στα 650 άλογα και 800 Nm ροπής στην κορυφαία, Turbo S. Αυτά θα περνούν στον δρόμο μέσω ενός προηγμένου συστήματος τετρακίνησης και ενός 8-τάχυτου, αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με αποτέλεσμα τα πρώτα 100 km/h από στάση να έρχονται σε ένα εξωπραγματικό νούμερο των 2,5 δευτερολέπτων. Περιμένουμε επίσης οι Turbo και Turbo S να εξοπλίζονται με σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης και την ενεργή ανάρτηση της φίρμας. Όλα αυτά όμως, όσο αληθοφανή κι αν ακούγονται δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.

Related Articles

Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Καναδά: Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου αντηχεί ζωντανό σε όλη την οικουμένη

cars

Η Nardi κατασκευάζει τιμόνια με ψυχή!

cars

Jeep. Nέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο

cars

Η νέα Targa φέρνει το στιλ στην γκάμα της Porsche 911!

cars

Πατέρας αδικοχαμένου πιλότου Phantom: «Το παιδί μου θυσιάστηκε για την πατρίδα, δεν φοβόταν να πεθάνει»

cars

Το νέο DS 4 είναι το premium hatchback που ήθελε η DS Automobiles.

cars

Hyundai Motorsport. Στη Φρανκφούρτη το ηλεκτρικό αγωνιστικό της αυτοκίνητο

cars

Πέθανε 24χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση της ομάδας του

cars

The 2Night Show: H Sophia the Robot, στην πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση

cars