CARSNEWS
F1 & RACES

Η Red Bull δεν έδωσε υποσχέσεις στον Vettel

Μπορεί το ενδεχόμενο επιστροφής στη Red Bull Racing να βρισκόταν στο μυαλό του Sebastian Vettel, όμως το στρατόπεδο των «ταύρων» διαμηνύει με κάθε ευκαιρία πως αυτό δεν είναι άμεσα εφικτό.

Βέβαια γνωρίζοντας πως λειτουργούν τα πράγματα και κυρίως κάποια πρόσωπα στα paddock, στο δικό μας το μυαλό τίποτα δεν είναι ανέφικτο ενόψει 2021. Τα συμβόλαια είναι για να σπάνε και αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα στο στρατόπεδο της Red Bull.

Άλλωστε το γεγονός πως έχει και δεύτερη ομάδα, την AlphaTauri, επιτρέπει στον επικεφαλής Helmut Marko να μετακινήσει τα πιόνια κατά βούληση πάνω στη σκακιέρα. Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι τα συμβόλαια, δεν είναι τα χρήματα αλλά το πως να χωρέσουν στην ίδια στέγη, τα εγώ των Max Verstappen και Vettel.

Πάντως μιλώντας στο ServusTV, ο Marko συνέχισε το γνωστό αφήγημα που σκοτώνει τις φήμες εν τη γενέσει: «Ο Sebastian ψάχνει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο για την επόμενη σεζόν. Το project Ferrari δεν απέδωσε καρπούς για εκείνον. Εμείς έχουμε συμβόλαια με τους Max Verstappen και Alex Albon. Γι’ αυτό και οι συζητήσεις με τον Sebastian ήταν σε φιλικό επίπεδο. Δεν ήμασταν σε θέση ούτε να τον ενθαρρύνουμε ούτε να του δώσουμε ελπίδα για πιθανή συνεργασία».

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα ενόψει 2021, με δύο επιπλέον παράγοντες να επηρεάζουν την έκβαση του θέματος: το αν ο Vettel θα δεσμευτεί με άλλη ομάδα και το αν ο Alex Albon συνεχίσει τα θετικά δείγματα και αποδειχθεί ικανός και για πρωταθλητισμό.

Η νέα σεζόν αρχίζει την προσεχή Κυριακή, 5 Ιουλίου, με το αυστριακό Grand Prix στην πίστα του Red Bull Ring.

Διαβάστε ακόμα:

To F1 Vlog επέστρεψε!

Με αναβαθμισμένη υβριδική μηχανή η Honda

Η ώρα της επιστροφής για την F1 (video)

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

F1: Με “φρέσκα” χρώματα στη Σιγκαπούρη η McLaren (video)

cars

Newey: Πώς έδωσε το μεγάλο πλεονέκτημα στην Red Bull φέτος

cars

Έχει «Σχέδιο B» o Verstappen

cars

«Δεν έχω καμία ελπίδα να ξαναδώ τον Σουμάχερ…»

cars

To F1 Vlog του Grand Prix του Τέξας

cars

Hamilton clarifies Andretti stance, F1 needs more diverse team owners

cars

Ράιαν Ρέινολντς και Μάικλ Μπ. Τζόρνταν μπαίνουν στη Formula 1 επενδύοντας στην Alpine

cars

Η ταβέρνα των πιλότων της Formula 1

cars

The New Formula 1 Season Is Now Underway. Here’s What to Expect in 2024.

cars