CARSNEWS
AUTONEWS

Η Renault F1 μετονομάζεται σε Alpine!

Τόσο το μέλλον της Renault F1 όσο και αυτό της Renault ήταν υπό διαβούλευση τους τελευταίους μήνες καθώς η πανδημία του κορωνοϊού “χτύπησε” άσχημα την γαλλική εταιρία και οτιδήποτε μη-απαραίτητο δεν είχε εξασφαλισμένη θέση. Τελικά, οι Γάλλοι αποφάσισαν να συνδέσουν την ομάδα της F1 με την Alpine, μετονομάζοντας την για την επόμενη χρονιά και θέτοντας την αντιμέτωπη με άλλες παραδοσιακές δυνάμεις στον χώρο των sports cars όπως η Ferrari και η Aston Martin.

Η ομάδα που λειτουργεί από το Enstone, στο Oxfordshire της Αγγλίας θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το υβριδικό κινητήριο σύνολο με ονομασία “Renault E-Tech” εξασφαλίζοντας ότι και η γαλλική μάρκα διατηρεί μία ταυτότητα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά θα αλλάξει τα χρώματα της, αφήνοντας στην άκρη το χαρακτηριστικό κίτρινο-μαύρο για κάτι που ταιριάζει περισσότερο με την Alpine. Όπως το μπλε σήμα κατατεθέν που θα συνδυάζεται με μερικές λευκές και κόκκινες πινελιές για να… τιμήσει την γαλλική σημαία επ’ ευκαιρία επιστροφής του δις Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Fernando Alonso στην ομάδα.

Στο τιμόνι της Alpine F1 θα διατηρήσει την θέση του ο Cyril Abiteboul που πρόσφατα ανέλαβε ολόκληρη την Alpine σε μία μεγάλη αναδιοργάνωση του Group Renault.

The post Η Renault F1 μετονομάζεται σε Alpine! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το hack για ατσαλάκωτα ρούχα στη βαλίτσα

cars

Η Volvo προβλέπει πως το μερίδιο των SUV θα φτάσει το 75%!

cars

«Βαθιά θλίψη» για το ναυάγιο στο Αιγαίο με τρία νεκρά παιδιά εκφράζει ο ΟΗΕ

Bury

Formula1: Απίστευτα πράγματα στις εξέδρες του Grand Prix Μεξικό – Μπουνιές, κλωτσιές και κεφαλοκλείδωμα

cars

EuroNCAP: Audi A3 Sportback, Defender, Kia Sorento, ένα Isuzu κ.ά.

cars

Βάσω Γουλιελμάκη: Τη γλίτσα καλό είναι να την αφήνουν μόνο τα έντομα, όχι οι άνθρωποι

Bury

Η Chevrolet ετοιμάζει το νέο Bolt.

cars

Ξεκίνησαν οι δοκιμές της νέας Mercedes SL Roadster.

cars

Η νέα Porsche 911 GT3 αρχίζει να παίρνει μορφή…

cars