CARSNEWS
NEW MODELS

Η SEAT επεκτείνει κατά 3 μήνες την εργοστασιακή της εγγύηση

Λόγω των περιορισμών της κίνησης των πολιτών, είναι πιθανό ορισμένοι από αυτούς, των οποίων η εγγύηση των αυτοκινήτων τους έληγε κανονικά τον Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο του 2020, να μην έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα Εξουσιοδοτημένα SEAT Service. Ως εκ τούτου, η κάλυψη θα επεκταθεί για τρεις επιπλέον μήνες για συμβόλαια εγγύησης που έχουν λήξει ή θα λήξουν μεταξύ 1ης Μαρτίου 2020 και 31ης Μαΐου 2020.

Η επέκταση αυτή είναι δωρεάν για τον πελάτη και ισχύει τόσο για τη βασική συμβατική εγγύηση για νέα οχήματα, όσο και για την επέκταση εγγύησης SEAT, προκειμένου να προσφέρει σε όλους τους πελάτες τους υψηλότερους δυνατούς όρους ασφάλειας και να διευκολύνει την κινητικότητά τους.

Αυτό το μέτρο είναι μια προσφορά της SEAT σε εθελοντική βάση για τους πελάτες της, χωρίς να υποδηλώνει αναγνώριση νομικής υποχρέωσης ή άλλης σχετικής υποχρέωσης στο μέλλον. Επιπλέον, η SEAT εργάζεται πυρετωδώς με τα Επίσημα Δίκτυα Αντιπροσώπων και Εξουσιοδοτημένων Service προκειμένου να προσαρμόσει τις υπηρεσίες και τις διαδικασίες της, διασφαλίζοντας έτσι όχι μόνο την ασφάλεια των πελατών της, αλλά και καθιερώνοντας την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών και πλεονεκτημάτων από το Eξουσιοδοτημένο Δίκτυο SEAT Service.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ηλεκτροκίνητο μοντέλο και για τη Maybach

cars

Πώς μπορείς να κάνεις το καλύτερο “0-100 km/h” με το αυτοκίνητό σου!

cars

Ένα Nissan Navara με 1.000 άλογα και μοτέρ από GT-R!

cars

Μπλόκο από τους Γερμανούς στον αυτόματο πιλότο της Tesla!

cars

Η Bentley θέλει διαχρονικούς ψηφιακούς πίνακες οργάνων

cars

Κορωναϊός: Απειλή και για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία!

cars

VW: Δεν χρειαζόμαστε άλλα SUV προς το παρόν

cars

Πωλητήριο στην εκθαμβωτική Aston Martin V12 Zagato Coupe

cars

Το Land Rover Defender σε χαμηλές πτήσεις στα χέρια του James Bond (Video)

cars