CARSNEWS
NEW MODELS

Η Singer Porsche 911 “Malibu” πωλείται για 875.000 δολάρια

H Singer έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των ανά τον κόσμο οπαδών της Porsche με τα πολύ προσεγμένα και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια μοντέλα της. Μάλιστα η Singer δίνει στα αυτοκίνητα που φτιάχνει και ένα όνομα, που συνήθως έχει κάποια σχέση με τον άνθρωπο που τα παραγγέλνει. Αυτή για παράδειγμα των φωτογραφιών μας με το ιδιαίτερο φυσικό χρώμα ονομάζεται “Malibu”.

H “Malibu” λοιπόν βασίζεται σε μια 911 του 1991 και στην τρέχουσα μορφή της βγήκε από τα εργαστήρια της Singer το 2016 όντας η υπ’ αριθμόν 71 δημιουργία της. Από τότε μέχρι τώρα έχουν προστεθεί στο κοντέρ της μόλις 2.574 km, ενώ στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται τόσο οι λευκές επιγραφές Porsche στο προφίλ της όσο και οι ζάντες που μοιάζουν με τις κλασικές Fuchs.

Γενικά όσα γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι σχετικά περιορισμένα: ο κινητήρας του είναι ένας boxer 4.0 lt που όπως όλοι οι κινητήρες που χρησιμοποιεί η Singer έχει κατασκευαστεί από την Ed Pink Racing Engines και αποδίδει πάνω κάτω 400 PS.

Το κιβώτιο είναι μηχανικό 6 σχέσεων, ενώ ιδιαίτερα φροντισμένο είναι και το εσωτερικό της Singer Porsche 911 “Malibu”. Έτσι στη δημοπρασία των RM Sotheby’s που θα αναζητήσει καινούργιο ιδιοκτήτη αναμένεται να αλλάξει χέρια για τουλάχιστον 875.000 δολάρια, καθώς αυτή είναι η τιμή εκκίνησης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Επιχείρηση φθηνά άλογα: Αυτοκίνητα που λατρέψαμε σε τιμή ευκαιρίας

cars

Morgan Plus Four: Το πρώτο τετρακύλινδρο turbo στην ιστορία της (video)

cars

Έκδοση GR Sport για την Toyota Corolla Sedan

cars

Αναβάθμιση ουσίας για το Lexus IS

cars

Νέες πινακίδες με πράσινη σήμανση για τα ηλεκτρικά οχήματα στην Αγγλία

cars

Το νέο Golf μπορεί να κινείται έως και 4 λεπτά με τον κινητήρα “σβηστό” (Video)

cars

Το νέο Toyota Hilux αποκαλύπτεται

cars

Preview και πρόγραμμα GP Σάο Πάολο: Σάμπα και sprint

cars

Η Porsche 411 έρχεται από το αυτόνομο μέλλον

cars