CARSNEWS
AUTONEWS

Η STI κάνει το νέο Subaru BRZ πιο… πικάντικο.

Την ίδια ημέρα με το Toyota GR 86, η Subaru Tecnica International αποφάσισε να αποκαλύψει μία σειρά aftermarket αξεσουάρ για το νέο Subaru BRZ. Η κίνηση λογική αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της aftermarket σκηνής που αφορά το συγκεκριμένο δίδυμο μοντέλων αν και το timing της αποκάλυψης είναι λίγο… ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε αυτή την επιλογή της ιαπωνικής εταιρίας, οπότε ας προχωρήσουμε στα περιεχόμενα του πακέτου.

Βασικά, παρατηρούμε ότι το bodykit της STI εστιάζει στο κάτω μέρος του αμαξώματος με προσθήκες τόσο για τον εμπρός προφυλακτήρα όσο και τα μαρσπιέ και τον διαχύτη. Αν σηκώσουμε το βλέμμα μας, θα δούμε ένα ακόμα εξάρτημα στο τελείωμα της οροφής που έχει ως στόχο την εξομάλυνση της ροής του αέρα ενώ στον τομέα της αεροτομής, η ιαπωνική φίρμα προσφέρει δύο επιλογές: ένα διακριτικό gurney flap ή μία μεγάλη και καθόλου διακριτική. Προαιρετικά είναι διαθέσιμες οι ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών της BBS ενώ στον κατάλογο βρίσκουμε τόσο μία “V μπάρα” για το εμπρός μέρος όσο και ένα νέο τελικό για την εξάτμιση που δεν είμαστε σίγουροι αν αυξάνει την ιπποδύναμη αλλά σίγουρα ενισχύει τον ήχο του ατμοσφαιρικού boxer των 2,4 λίτρων.

 

 

 

 

Για τα υπόλοιπα μηχανικά η STI δεν έχει ανακοινώσει τίποτα. Ούτε αναρτήσεις, ούτε φρένα, ούτε επιπλέον δεσίματα για το πλαίσιο και ούτε αναβαθμίσεις για τον κινητήρα φυσικά. Οπότε τα 235 άλογα και 250 Nm ροπής του boxer κινητήρα της Subaru θα πρέπει να είναι αρκετά, αν και δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει κάτι και γι’ αυτόν τον τομέα. Και αν δεν προέρχεται από την STI, σίγουρα θα αναλάβουν άλλοι.

The post Η STI κάνει το νέο Subaru BRZ πιο… πικάντικο. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Dacia Duster facelift. Ανανέωση με ουσία.

cars

Γιώργος Καρκάς για Άννα Μαρία Βέλλη: Κάθε φορά που της πέφτουν οι followers επαναφέρει το θέμα

cars

Mini: Ο θρύλος και η επιστροφή του

cars

Το Land Rover Defender θα πατήσει και στις ΗΠΑ

cars

Renault 5. Με «παιχνιδιάρικη διάθεση

cars

ΥΠΟΙΚ για Moody’s: Καταγράφει τη σημαντική πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και προδιαγράφει συνέχεια θετικών εξελίξεων

cars

Nissan Maxima. Γνήσια Μπερλίνα

cars

Η GTS είναι πλέον η πιο sport Porsche Macan!

cars

Κάλυμνος: Μια συναρπαστική εμπειρία στη «Μέκκα» της αναρρίχησης

cars