CARSNEWS
AUTONEWS

Η Suzuki ξεσάλωσε με το Swift Extreme Concept!

Η Suzuki συμμετέχει ενεργά στην Thailand Motor Expo 2019 παρουσιάζοντας στο αγοραστικό κοινό της μακρινής χώρας όχι μόνο την υπάρχουσα γκάμα της, αλλά και τουλάχιστον ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον, εκκεντρικό πρωτότυπο. Ο λόγος για το Swift Extreme Concept που μάλλον είναι το αποτέλεσμα μίας τρελής βραδιάς στο σχεδιαστικό τμήμα της ιαπωνικής εταιρίας.

Το πρωτότυπο βασίζεται στο υποτιμημένο Swift Sport αλλά δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από μία ματιά για να διαπιστώσει κανείς τις αλλαγές που το κάνουν… Extreme. Στο εμπρός μέρος, παρατηρούμε τη νέα γρίλια που συνδυάζεται με νέες εισαγωγές αέρα, ανασχεδιασμένο splitter και ένα εντελώς διαφορετικό καπό με αεραγωγούς, καμπύλες και γραφικά. Στα πλαϊνά, την παράσταση κλέβουν οι τεράστιες ζάντες ελαφρού κράματος και τα φαρδύτερα φτερά που ενώνονται οπτικά με τα επίσης φαρδύτερα μαρσπιέ. Πίσω δε, ξεχωρίζει ο νέος προφυλακτήρας με τις ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης και οι δύο αεροτομές, μία στο τελείωμα της οροφής και μία στο ύψος των φαναριών.

Υπερβολή; Δεν το συζητάμε καν. Στο μεγαλείο της! Ωστόσο, γι’ αυτό υπάρχουν τα concepts. Δεν γνωρίζουμε αν το Swift Extreme θα περάσει ποτέ στην παραγωγή και πώς θα είναι αν/όταν συμβεί αυτό, αλλά ας απολαύσουμε μία δόση υπερβολής τώρα που την έχουμε και ας μην σκεφτόμαστε μονίμως το μετά.

Related Articles

Mazda. Eκκίνηση της παραγωγής του MX-30

cars

Mercedes-AMG GLE 53 4Matic+. Η πιο γρήγορη της γκάμας, προς το παρόν…

cars

Ποδηλάτης στα 240 km/h με τη βοήθεια μιας Porsche Cayenne

cars

Hyundai Motorsport. Δοκιμές στην Ελλάδα παρουσία του Υφυπ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη

cars

Η Hyundai Ελλάς στο Athens Flying Week 2022

cars

Έφυγε από τη ζωή ο δημιουργός του Nissan Z, Yoshihiko Matsuo.

cars

Οι συνήθειες των οδηγών που αυξάνουν τον κίνδυνο ατυχήματος

cars

Η Chevrolet Corvette “έγραψε” 7:29,9 στο Nurburgring!

cars

Η Lexus μένει πιστή στα sports cars… αλλά εξηλεκτρισμένα!

cars