CARSNEWS
NEW MODELS

Η Tesla θα ετοιμάσει και μοντέλο μικρότερο του Model 3

Στα πλαίσια της τελετής παράδοσης του Gigafactory 3, που βρίσκεται στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Σαγκάης, ο μεγαλομέτοχος της Tesla Elon Musk δεν έδωσε μόνο show χορεύοντας αλλά έκανε και ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του λοιπόν το γιγαντιαίο εργοστάσιο δεν θα περιοριστεί μόνο στην παραγωγή του Model 3. Στην πορεία θα κατασκευάζεται στην Κίνα και το μικρό SUV της μάρκας καθώς και «μελλοντικά μοντέλα».

Το τελευταίο χωρά πολύ συζήτηση, μιας και υπάρχουν αρκετές κατηγορίες στις οποίες η Tesla δεν εκπροσωπείται αν και προτεραιότητα στα πλάνα της μάρκας και του Musk δείχνει να έχει ένα μοντέλο που θα τοποθετείται ακριβώς κάτω από το Model 3.

To οποίο θα μπορούσε να είναι το νέο εισαγωγικό και βέβαια οικονομικά πιο προσιτό. Μάλιστα ο Musk ανάφερε στη ρύμη του λόγου πως «θα είναι εξίσου ριζοσπαστικό από πλευράς εμφάνισης με το Cybertruck, κάτι που μέχρι τώρα δεν υπάρχει στον κόσμο και θα μιλά απευθείας στην καρδιά».

Πάντως αν κρίνει κανείς από το ότι η δυναμικότητα του Gigafactory 3 σε πλήρη ανάπτυξη θα είναι 500.000 αυτοκίνητα ετησίως και τα πλάνα προβλέπουν την κατασκευή 250.000 Model 3 και Υ η Tesla δείχνει να ποντάρει πολύ στο μελλοντικό της μικρό μοντέλο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτό είναι το νέο Seat Leon, για πρώτη φορά με PHEV έκδοση!

cars

Μια σύγχρονη και αμιγώς ηλεκτροκίνητη BMW 1602 (Video)

cars

Σχεδιαστικά πειράματα με μία διαφορετική Bentley

cars

GP Βελγίου: 1-2 και πάλι η Mercedes

cars

Αυξάνεται το ποσοστό επιδότησης για τα φθηνότερα ηλεκτρικά οχήματα. Στα 6.000 ευρώ το πλαφόν

cars

Ford: Παρεμβολές στη διασύνδεση οχημάτων προκαλεί τo WiFi

cars

Δεύτερη νιότη για το Hummer με ηλεκτρικό DNA

cars

NASCAR: Η τηλεμετρία «μίλησε» για τον… περίεργο τερματισμό του Ross Chastain (video)

cars

Εχθρός το βάρος για τα νέα hypercars της ΜcLaren

cars