CARSNEWS
AUTONEWS

Η Toyota επιβεβαιώνει το νέο, μικρό SUV της!

Η φήμη που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μόλις ημέρες, επιβεβαιώνεται τώρα από την ίδια την Toyota που ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι θα προσθέσει ένα ακόμα SUV στην γκάμα της. Η ιαπωνική φίρμα κρατάει προς το παρόν καλά κρυμμένα τα χαρτιά της καθώς δεν αποκαλύπτει καμία λεπτομέρεια σχετικά με το επερχόμενο μοντέλο. Αναφέρει μόνο αυτά που θέλει η ίδια σε αυτό το σημείο, όπως το γεγονός ότι το ολοκαίνουριο compact SUV θα βασίζεται στην ευέλικτη, GA-B πλατφόρμα – την ίδια που χρησιμοποιείται και στο νέο Yaris.

Η συγγένεια δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς παρότι η GA-B αρχιτεκτονική μπορεί να υποστηρίξει διαφορετικά μήκη, πλάτη, μεταξόνια και ύψη, το συγκεκριμένο μοντέλο εντάσσεται, έστω και άτυπα προς το παρόν, στην οικογένεια του Yaris. Άτυπα επειδή η Toyota δεν μοιράζεται μαζί μας το όνομα του. Αυτό που μοιράζεται είναι ένα σκίτσο το οποίο ναι μεν δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά στηρίζει τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Toyota Motor Europe, Matt Harrison:

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε καιρό για να δείτε το τελικό design και αυτό που θα δείτε δεν είναι απλά ένα Yaris με πλαστικά προστατευτικά και υπερυψωμένη ανάρτηση, αλλά ένα εντελώς νέο B-SUV με compact, δυναμικό σχεδιασμό και ξεχωριστή προσωπικότητα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να περιμένουμε από την Toyota να αποφασίσει πότε είναι σωστή η ώρα αλλά λογικά, αυτό θα γίνει εντός του έτους που διανύουμε. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν, για ένα πολύ σημαντικό μοντέλο από πλευράς όγκου πωλήσεων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πετρέλαιο. Η αρχή του τέλους;

cars

Το Peugeot 208 Rally 4 είναι ένα “παιχνίδι” 208 ίππων!

cars

Η Citroën στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Σαγκάης

cars

Το Ford Mondeo είναι και επισήμως… νεκρό.

cars

Το νέο Renault Trafic van απέκτησε πιο μοντέρνο χαρακτήρα και έχει πολλές επιλογές χώρου φόρτωσης

cars

Επιτέλους, η Suzuki φέρνει το 5-θυρο Jimny

cars

Το Lynk & Co 03 Cyan Concept κατέρριψε 2 ρεκόρ με μία προσπάθεια!

cars

Bentley Continental GT Speed. Ικανή και για drift!!!

cars

Διχασμένη η Γερμανία για την απαγόρευση εισόδου στον Βαρουφάκη

Bury