CARSNEWS
NEW MODELS

Η Toyota ετοιμάζει το GR Hilux για την τιμημένη αγροτιά

Μια ακόμα υψηλών επιδόσεων πρόταση είναι διατεθειμένη να προσθέσει στις τάξεις της η Toyota, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα προέρχεται από την γκάμα των επιβατικών οχημάτων αλλά από των επαγγελματικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι Ιάπωνες είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να περάσουν στην παραγωγή μια έκδοση του καταξιωμένου Hilux που θα φέρει την υπογραφή του αγωνιστικού τμήματος της Toyota και τα διακριτικά GR.

Με τα pickup να παραμένουν εξαιρετικά δημοφιλή σε αγορές όπως αυτή της Αμερικής και της Αυστραλίας και το Hilux να έχει χτίσει μια αγωνιστική παράδοση με τις συμμετοχές του στο Ράλλυ Ντακάρ, το ενδεχόμενο να δούμε το αμέσως επόμενο διάστημα μια έκδοση υψηλών επιδόσεων είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό.

Άλλωστε η Toyota έχει ήδη επιχειρήσει να συνδέσει τις αγωνιστικές εκδόσεις του Hilux με τις πολιτικές, προσφέροντας στο παρελθόν την περιορισμένης παραγωγής έκδοση GR Sport.

Σε εκείνη την περίπτωση είχε επιλεγεί ο κινητήρας diesel των 2,8 λίτρων η απόδοση του οποίου έφτανε τους 177 ίππους. Αντίστοιχες αναβαθμίσεις είχε δεχθεί ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου, οι αναρτήσεις και φυσικά το παρουσιαστικό του.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πιο κοντά στην παραγωγή το νέο pickup της Hyundai

cars

Teaser για την επόμενη Lamborghini

cars

Με Valentino Rossi ο δεύτερος virtual αγώνας της χρονιάς στο MotoGP

cars

Το νέο Ford Fiesta στην Ελλάδα. Τιμές και εξοπλισμός

cars

ΗΠΑ: Η νόμιμη χρήση μαριχουάνας αυξάνει τα τροχαία δυστυχήματα

cars

H Ηonda ξεπέρασε τα 400 εκατ. μοτοσικλέτες από το 1949!

cars

Κορωνοϊός: Λουκέτα για τα εργοστάσια κατασκευαστών στην Ευρώπη

cars

Πως σχεδίασα την πρώτη BMW X5 (βίντεο)

cars

Η Tesla δίνει ζωή σε ένα Mazda RX-7

cars