CARSNEWS
NEW MODELS

Η Toyota ετοιμάζει το GR Hilux για την τιμημένη αγροτιά

Μια ακόμα υψηλών επιδόσεων πρόταση είναι διατεθειμένη να προσθέσει στις τάξεις της η Toyota, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα προέρχεται από την γκάμα των επιβατικών οχημάτων αλλά από των επαγγελματικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι Ιάπωνες είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να περάσουν στην παραγωγή μια έκδοση του καταξιωμένου Hilux που θα φέρει την υπογραφή του αγωνιστικού τμήματος της Toyota και τα διακριτικά GR.

Με τα pickup να παραμένουν εξαιρετικά δημοφιλή σε αγορές όπως αυτή της Αμερικής και της Αυστραλίας και το Hilux να έχει χτίσει μια αγωνιστική παράδοση με τις συμμετοχές του στο Ράλλυ Ντακάρ, το ενδεχόμενο να δούμε το αμέσως επόμενο διάστημα μια έκδοση υψηλών επιδόσεων είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό.

Άλλωστε η Toyota έχει ήδη επιχειρήσει να συνδέσει τις αγωνιστικές εκδόσεις του Hilux με τις πολιτικές, προσφέροντας στο παρελθόν την περιορισμένης παραγωγής έκδοση GR Sport.

Σε εκείνη την περίπτωση είχε επιλεγεί ο κινητήρας diesel των 2,8 λίτρων η απόδοση του οποίου έφτανε τους 177 ίππους. Αντίστοιχες αναβαθμίσεις είχε δεχθεί ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου, οι αναρτήσεις και φυσικά το παρουσιαστικό του.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η νέα BMW M2 Coupe θα είναι πισωκίνητη και με ισχύ λίγο κάτω από 450 άλογα

cars

Το υβριδικό Ford Focus στην ελληνική αγορά

cars

Αυτό είναι το επανασχεδιασμένο KIA Stinger

cars

Rendezvous με τη Ferrari SF90 Stradale στους δρόμους του Μονακό (βίντεο)

cars

Έρευνα: Το ανοιχτό παράθυρο στο αυτοκίνητο βλάπτει σοβαρά την υγεία

cars

Αυτή είναι η εξωπραγματική Lamborghini Essenza SCV12

cars

Το Total Black Toyota GR Yaris ξυπνά πάθη

cars

Οδηγούμε το νέο Land Rover Defender στις πιο αντίξοες συνθήκες

cars

Λαμπεροί!

cars