CARSNEWS
AUTONEWS

Η Toyota καθυστερεί το λανσάρισμα του μικρού SUV της.

Το λανσάρισμα ενός νέου μοντέλου σε μία δημοφιλή κατηγορία από μία εξαιρετικά δημοφιλή εταιρία αποτελεί είδηση. Όπως αποτελεί είδηση και η καθυστέρηση της παρουσίασης του εν λόγω μοντέλου. Η Toyota λοιπόν, είχε ανακοινώσει ότι θα προσθέσει ένα νέο μικρό crossover στην γκάμα της και προανήγγειλε αυτή την προσθήκη με ένα teaser για τις 3 Μαρτίου. Η έκθεση της Γενεύης όμως ακυρώθηκε και απ’ ότι φαίνεται η ιαπωνική φίρμα δεν ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο των υπόλοιπων και να αποκαλύψει το νέο μοντέλο της διαδικτυακά… τουλάχιστον όχι με το ισχύον χρονοδιάγραμμα.

Η παρουσίαση της Toyota λοιπόν, αναβάλλεται και θα λάβει χώρα “εντός των επόμενων εβδομάδων ή μηνών” όπως δήλωσε χαρακτηριστικά πηγή κοντά στην εταιρία. Προφανώς αυτό δεν είναι αρκετά σαφές αλλά δεδομένου ότι η πληροφόρηση δεν προέρχεται από την ίδια την Toyota, είναι ότι καλύτερο έχουμε στη διάθεση μας σε αυτό το σημείο. Φυσικά, το λανσάρισμα του νέου crossover στην αγορά δεν πρόκειται να συμβεί πριν τον ερχόμενο Μάρτιο, οπότε η ιαπωνική φίρμα έχει χρόνο να προετοιμάσει ένα ξεχωριστό event ή να επιλέξει την επόμενη διοργάνωση που ταιριάζει με τις επιθυμίες και τον προγραμματισμό της.

Να θυμίσουμε για ένα μοντέλο που θα χρησιμοποιεί την ίδια ευέλικτη αρχιτεκτονική με το νέο Yaris, θα είναι διαθέσιμο με τους γνωστούς και δοκιμασμένους κινητήρες (συμπεριλαμβανομένου ενός τουλάχιστον υβριδικού συνόλου φυσικά) και θα προσφέρεται και ως τετρακίνητο που δεν είναι και τόσο συχνό φαινόμενο στην συγκεκριμένη κατηγορία. Όπως και να έχει όμως, είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε περισσότερο απ’ όσο θέλαμε…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το VW Tiguan facelift ντεμπουτάρει με “καυτή” R έκδοση!

cars

Αυτό είναι το νέο σήμα της Volkswagen.

cars

Έτσι, θα αποφύγετε τις υπερβολικές σπατάλες στις διακοπές σας

Bury

Volkswagen Project Trinity. Όχι απλά το επόμενο βήμα, αλλά κάτι εντελώς νέο!

cars

«Πάτησέ τον, παίξ’ του μπουνιές» – Σοκαριστικό βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου σε σχολείο της Κρήτης

Bury

Volkswagen ID.7: Αναμένεται στο τέλος της χρονιάς με αυτονομία 700 χιλιομέτρων

cars

Zyrus LP1200 Strada. Όταν μία “απλή” Huracan δεν είναι αρκετή!

cars

Ο V12 της Pagani θα συνεχίσει μέχρι το 2026!

cars

Skoda Kamiq. Aπό 15900 Ευρώ

cars