CARSNEWS
AUTONEWS

Η TRD ήδη έχει έτοιμα καλούδια για το νέο Toyota Yaris!

Αν θέλεις απόδειξη για την μεταστροφή της Toyota σε μία εταιρία με περισσότερη “ψυχή” και πάθος, τότε αρκεί να δεις την συχνότητα και την ταχύτητα με την οποία ενεργοποιείται η Toyota Racing Development (εν συντομία, TRD) κάθε φορά που παρουσιάζεται ένα νέο μοντέλο. Τώρα, χωρίς να έχει στεγνώσει ακόμα το εικονικό μελάνι της αποκάλυψης του νέου Yaris, η TRD είναι ήδη έτοιμη και παρουσιάζει τα καλούδια που εξέλιξε για το μικρό της Toyota. Εξαρτήματα που δίνουν μία σαφώς πιο σπορ αύρα στο Yaris και βελτιώνουν σε μικρό βαθμό την αεροδυναμική του.

Η αλήθεια είναι ότι η TRD γίνεται ολοένα και πιο τολμηρή και αυτό φαίνεται και στο ολοκαίνουριο Yaris. Ότι ετοίμασε και παρουσιάζεται στην κεντρική φωτογραφία γίνεται άμεσα εμφανές και μεταμορφώνει το Yaris. Από τον εμπρός προφυλακτήρα στον οποίο έχουν ενσωματωθεί προσθήκες τόσο χαμηλά όσο στα πλαϊνά του, στο ανθρακονημάτινο διαχωριστικό της γρίλιας, στα μαύρα πρόσθετα ανάμεσα στα φωτιστικά σώματα και στην γρίλια και συνεχίζοντας στο πλάι, από τα πιο φαρδιά και επιθετικά μαρσπιέ, στις νέες ζάντες ελαφρού κράματος. Δυστυχώς, η TRD δεν έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία ούτε του πίσω μέρους, ούτε του εσωτερικού αλλά κάτι μου λέει ότι οι επεμβάσεις που έχουν γίνει εκεί θα είναι ανάλογες σε έκταση και βαρύτητα με αυτές που βλέπουμε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας, η γκάμα των aftermarket εξαρτημάτων της TRD για το νέο Yaris θα είναι σίγουρα διαθέσιμη στο κοινό από τον Φεβρουάριο του 2020 αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα προσφέρεται και σε αγορές εκτός της Ιαπωνίας.

Related Articles

Ineos Grenadier. Ένα ολοκαίνουριο off-roader με… παλιά ψυχή!

cars

Δεν τον βάζει ο Παναθηναϊκός για να μην πληρωθεί η ρήτρα αυτόματα – Νο1 για την Εθνική ο Σάντος!

Bury

Fiat Panda 0.9 TwinAir CNG. Mε επίκεντρο την οικονομία

cars

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη τρώνε μαλλί της γριάς και γιορτάζουν τα 40 χρόνια φιλίας

cars

Νέο VW Golf R

cars

Ford. Και με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και με 8 χρόνια εγγύηση και με ευέλικτα χρηματοδοτικά

cars

Jaguar F-Pace facelift. Ανανέωση ουσίας.

cars

Δες και άκου την Shelby Mustang GT500 καθώς αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό!

cars

VW Golf 1.5 eTSi 150 PS DSG. Με επίκεντρο τη τεχνολογία

cars