CARSNEWS
NEW MODELS

?Η Ultimate HGLS της Hofele είναι ίσως η πλέον πολυτελής GLS

H γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Hofele έχει βαλθεί να αναβαθμίσει όλα τα SUV της Mercedes. Τουλάχιστον τα πιο μεγάλα και πιο ακριβά, μιας και μετά τη σπέσιαλ G-Class παρουσίασε την Ultimate HGLS. Η οποία, όπως διαφαίνεται και από το όνομά της θέλει να είναι ακόμα πιο πολυτελής σε σχέση με τη στάνταρ GLS και ενδεχόμενα μια σοβαρή εναλλακτική έναντι στην αντίστοιχη Maybach.

Οι διαφορές πάντως αρχίζουν από τη μάσκα όπου το αστέρι της Mercedes έχει αντικατασταθεί από το λογότυπο της Hofele. Επίσης, όπως και στο αυτοκίνητο των φωτογραφιών μας, υπάρχει η δυνατότητα διχρωμίας για το αμάξωμα, καθώς και η επιλογή χρωμιωμένων ζαντών.

Φυσικά μεγαλύτερη προσοχή έχει δοθεί στο εσωτερικό, που καλύπτεται σχεδόν από άκρη σε άκρη από άσπρο δέρμα υψηλής ποιότητας, ενώ η οροφή είναι από άσπρη αλκαντάρα. Για όσους κάθονται πίσω υπάρχουν ειδικής σχεδίασης προσκέφαλα ενώ τα πρόσθετα δάπεδα είναι από γνήσιο μαλλί.

Κάπου εδώ βέβαια τίθεται το ερώτημα γιατί να προτιμήσει κανείς τη Hofele Ultimate HGLS από μια Mercedes-Maybach GLS. Η απάντηση είναι καθαρά θέμα χρημάτων, μιας και η Hofele συνδυάζει την επιπλέον πολυτέλειας με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες της γκάμας. Αντίθετα η Maybach είναι διαθέσιμη μόνο ως GLS 600 με τον bi-turbo V8 των 4.000 cc με 558 PS, 730 Nm και ήπια υβριδική υποβοήθηση. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Όνειρο θερινής νυκτός: Ένα Renault Clio στα πρότυπα του 5 Turbo! (Video)

cars

Αυτή είναι ίσως η πιο ωραία off road μετατροπή της νέας Porsche 911

cars

Ξεκινούν οι παραδόσεις της Bugatti Divo στους ιδιοκτήτες της

cars

Ανανέωση για το Toyota Land Cruiser

cars

Τι γίνεται με την παραγωγή του ηλεκτροκίνητου τράκτορα της Tesla

cars

Το προφητικό και άκρως εντυπωσιακό Hyundai Prophesy περνά στην παραγωγή

cars

Ανανέωση για το Hyundai Kona

cars

Η McLaren 620R είναι ένα αγωνιστικό… δρόμου!

cars

Η Tesla θα ετοιμάσει και μοντέλο μικρότερο του Model 3

cars