CARSNEWS
AUTONEWS

Η Volkswagen διακόπτει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Οι κατασκευαστές εστιάζουν σε ότι θεωρεί ο καθένας ένα “βιώσιμο μοντέλο ηλεκτρικής κινητικότητας” και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει. Στην περίπτωση της Volkswagen, ο συμβιβασμός αφορά στην απότομη διακοπή όλων των motorsports δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του ID.R αλλά και των αγωνιστικών προγραμμάτων που περιλαμβάνουν το Polo GTI R5 και το Golf GTI TCR.

Η Volkswagen είναι καθ’ οδόν να γίνει ο κορυφαίος πάροχος βιώσιμης ηλεκτρικής κινητικότητας.

Γι’ αυτό τον λόγο, συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας και αποφασίσαμε να τερματίσουμε τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Volkswagen. Το ανθρώπινο δυναμικό που απασχολούνταν σε αυτές, θα ενσωματωθεί στην Volkswagen AG.

Δήλωσε ο Frank Welsch, μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας και υπεύθυνος εξέλιξης, για να συμπληρώσει ότι η γνώση που συγκεντρώθηκε από το project ID.R είναι πολύτιμη και θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω εξέλιξη των ηλεκτρικών που (θα) προσφέρει η μάρκα στους πελάτες της. Η απόφαση της Volkswagen να αποσυρθεί πλήρως από κάθε μορφή αγωνιστικών δραστηριοτήτων είναι αποτέλεσμα μίας εσωτερικής αναδιοργάνωσης καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Audi ανακοίνωσε την απόσυρση της από το πρωτάθλημα της Formula E, την συμμετοχή της στο Dakar Rally του 2022 καθώς και την επιστροφή της στον στίβο των αγώνων αντοχής με ένα LMDh πρωτότυπο.

The post Η Volkswagen διακόπτει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Groupe Renault. Με σημαντική άνοδο το 2019 εντός και εκτός

cars

cars

Fiat Panda! Έγινε 40 ετών

cars

Το Rimac C_Two ξεπούλησε τον πρώτο χρόνο παραγωγής πριν παρουσιαστεί!

cars

Nέο Volkswagen T-Roc R. Aγριεμένο

cars

The 2Night Show: H Sophia the Robot, στην πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση

cars

Porsche – “Πολύ σπορ” ο εξηλεκτρισμός της 911

cars

Hyundai i10 1.2 MPi. Ένα μεγάλο μικρό

cars

Actros F & Edition 2. Διαθέσιμα και στη χώρα μας

cars