CARSNEWS
AUTONEWS

Η Volkswagen εξετάζει σοβαρά την cabrio έκδοση του ID.3!

Καθώς μπαίνουμε για τα καλά στην εποχή του εξηλεκτρισμού, υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να αρχίσουμε να βλέπουμε πειραματισμούς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τις εταιρίες. Μοντέλα ή εκδόσεις που ξεφεύγουν από την πεπατημένη και εταιρίες που προσπαθούν είτε να ανακαλύψουν το επόμενο “big thing”, είτε να διαφοροποιηθούν από την μάζα. Κάποια θα είναι περισσότερο επιτυχημένα και κάποια λιγότερο αλλά ελπίζουμε να δούμε ολοένα και περισσότερα “πειράματα” όπως το ID.3 Convertible που εξετάζει ως πιθανή προσθήκη στην γκάμα της η Volkswagen.

Η είδηση δεν είναι προϊόν ανώνυμης φημολογίας αλλά προέρχεται κατευθείαν από τον επικεφαλής της γερμανικής εταιρίας, Ralf Brandstatter που σχολίασε ότι μία ανοιχτή έκδοση του ήδη δημοφιλούς, αμιγώς ηλεκτρικού hatchback “θα μπορούσε να παρέχει μία εντελώς νέα, συναρπαστική αίσθηση ελευθερίας” και συμπλήρωσε ότι το concept είναι “μία πολύ δελεαστική ιδέα”. Ίσως αρκετά δελεαστική για να μελετηθεί πολύ σοβαρά το όλο project και ως βιωσιμότητα, και ως πολυπλοκότητα παραγωγής αλλά και ως απήχηση στο αγοραστικό κοινό φυσικά.

Εξίσου επίσημο με τις δηλώσεις του Brandstatter είναι και το σκίτσο που δόθηκε στη δημοσιότητα με την λεζάντα να είναι του τύπου “τι λέτε;”. Ένα από τα αρκετά σκίτσα που δημιούργησε η ομάδα σχεδιασμού “για παν ενδεχόμενο”, το οποίο μας δείχνει ένα ID.3 που εκτός από την οροφή του, έχει χάσει και τις πίσω πόρτες ενώ για προφανείς λόγους, ελαφρώς διαφοροποιημένο είναι και το πίσω μέρος στο σύνολο του. Το περίεργο είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Volkswagen σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο εμπλουτισμού της γκάμας της με ένα μοντέλο που δεν έχει τόσο ευρύ target group. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι προσφέρει μία ανοιχτή έκδοση του T-Roc ενώ πριν από λίγο καιρό, είχε παρουσιάσει με πολύ… παιχνιδιάρικη διάθεση το ID Buggy concept. Σε κάθε περίπτωση, είτε προχωρήσει προς την παραγωγή είτε όχι, το ID.3 Convertible δείχνει την ευελιξία της MEB αρχιτεκτονικής και αυτό είναι από μόνο του θετικό.

The post Η Volkswagen εξετάζει σοβαρά την cabrio έκδοση του ID.3! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πολωνία. Το πρώτο δικό της αυτοκίνητο!

cars

Βανδάλισαν τα γραφεία των «Δημοκρατών»

Bury

Toyota: Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι ένα hypercar 1.000 ίππων για τον δρόμο.

cars

Χάος στην Αϊτή – Οπλισμένες συμμορίες εξαπλώνουν κι άλλο τον έλεγχό τους στην πρωτεύουσα Πορτ-ο-Πρενς

cars

Η έκθεση της Φρανκφούρτης “μετακομίζει” στο Μόναχο.

cars

Ο εξηλεκτρισμός σώζει τον V12 της Lamborghini.

cars

Επική πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν με 4άρα στην έδρα της Μπαρτσελόνα – 4άρα και η Ντόρτμουντ στην Ατλέτικο

Bury

Νέα Mercedes-Benz EQA. Ηλεκτρική, αθλητική και πρακτική!

cars

Τρία μικρά αλλά καυτά SUVs μετρούν τις δυνάμεις τους.

cars