CARSNEWS
NEW MODELS

Η Volkswagen ψηφίζει Ελλάδα και επενδύει στη Θάσο!

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η Volkswagen επενδύει στη Θάσο» κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» δίνοντας μια άλλη τροπή στα σενάρια για τη χώρα που o Γερμανικός όμιλος θα επιλέξει για τις επενδύσεις του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα βασικά σημεία της επένδυσης έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη ενός κέντρου νέων τεχνολογιών στην αυτοκίνηση και μάλιστα την κατασκευή πίστας για την εξέλιξη αυτοκινήτων με σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Αν όλα πάνε καλά μέσα Μαρτίου θα πέσουν οι υπογραφές της συμφωνίας, λέει το δημοσίευμα!Μάλιστα, σήμερα έρχεται στην Ελλάδα αποστολή της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας για να εξετάσει τον χώρο.

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας  ΤΑ ΝΕΑ  περιγράφονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με την επένδυση της Volkswagen στην Θάσο.

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” περιγράφονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με την επένδυση της Volkswagen στην Θάσο.

Η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο στόχαστρο των επενδύσεων για την Volkswagen έπειτα από τον σκεπτικισμό που προκαλεί τα ασταθές περιβάλλον της γειτονικής Τουρκίας.

Μήνες πριν ήρθε στο φως της δημοσιότητας σενάριο που ήθελε την ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαϊδας να επιλέγεται για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου. Μια επένδυση ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ με δυνατότητα παραγωγής 300.000 οχημάτων ετησίως (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Στην Ελλάδα το νέο Volkswagen Golf. Οι τιμές και τα εξοπλιστικά πακέτα

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

To NIO EC6 είναι ένα κόμπακτ SUV

cars

Ξανά στην πίστα το μονοθέσιο της Mercedes! (video)

cars

Volkswagen: θετικά τα μηνύματα από την Κίνα

cars

Oι βιομηχανίες ξεκινούν δειλά την επαναλειτουργία των εργοστασίων

cars

Έως τους 329 ίππους η ισχύς του νέου VW Golf

cars

Αυτή η Porsche 911 είναι σουρωτήρι. Στην κυριολεξία…

cars

Hyundai Santa Fe by Carlex Design: O δράκος της Κορέας

cars

O Sylvester Stallone πουλά την προσωπική του Cadillac!

cars

Εκπληκτικό: Εικονική περιήγηση στο γήπεδο της Chelsea με τη βοήθεια της Yokohama (video)

cars