CARSNEWS
NEW MODELS

Η Volvo φρεσκάρει τα S90 και V90 και προσθέτει mild hybrid εκδόσεις

Την επικαιροποίηση των εξοπλιστικών και σχεδιαστικών προδιαγραφών των S90 και V90 επιχειρεί η Volvo, προχωρώντας σε χειρουργικής ακρίβειας παρεμβάσεις.

Τα νέα φώτα ομίχλης, ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας του μπροστινού τμήματος και η αντικατάσταση των πίσω φωτιστικών με νέα τεχνολογίας LED συνιστούν τις βασικές διαφορές σε σχέση με τις μέχρι σήμερα γνωστές προτάσεις της σουηδικής φίρμας, την ίδια στιγμή που οι επιπλέον χρωματικές επιλογές για τις επιφάνειες του αμαξώματος επεκτείνουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό μπορεί κανείς να απολαύσει το ηχητικό αποτέλεσμα του αναβαθμισμένου ηχοσυστήματος της Bower & Wilkins και το απαλλαγμένο από μικροσωματίδια αέρα που υπόσχεται το νέο σύστημα φίλτρανσης Advanced Air Cleaner.

Η αναβαθμισμένη Σειρά 90 της Volvo αποκτά πρόσβαση και στα mild hybrid συστήματα κίνησης που για πρώτη φορά γνωρίσαμε στα ΧC60 και XC90 και εξασφαλίζουν οικονομία καυσίμου που φτάνει έως και το 15%.

Με mild hybrid κινητήρια σύνολα εφοδιάζεται πλέον και το Volvo XC40, με τη σουηδική φίρμα να έχει πετύχει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την πλήρη υβριδοποίηση της γκάμας της.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Κεντρομήχανο το επόμενο Nissan GT-R

cars

Ισχυρότερη έκδοση για την Toyota GR Supra (Video)

cars

Πώς λειτουργεί ένα αυτοκίνητο με κινητήρα κυψελών καυσίμου;

cars

Μάχη Alfa Romeo Giulia GTA εναντίον Quadrifoglio για τα σκήπτρα της κορυφαίας Ιταλίδας (video)

cars

Η Audi ετοιμάζει έκδοση Sportback για το νέο Q5

cars

Νέος μνηστήρας για την Aston Martin

cars

Ο Daniel Elena «τρολάρει» τον αυτό του και τον Loeb!

cars

Hamilton, Russell και Perez ταξιδεύουν στο Las Vegas και κάνουν… donut (video)

cars

Ποιο ηλεκτρικό κατάφερε να τα ρίξει στο Tesla Model S; (video)

cars