CARSNEWS
NEW MODELS

Η Volvo φρεσκάρει τα S90 και V90

Την επικαιροποίηση των εξοπλιστικών και σχεδιαστικών προδιαγραφών των S90 και V90 επιχειρεί η Volvo, προχωρώντας σε χειρουργικής ακρίβειας παρεμβάσεις.

Τα νέα φώτα ομίχλης, ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας του μπροστινού τμήματος και η αντικατάσταση των πίσω φωτιστικών με νέα τεχνολογίας LED συνιστούν τις βασικές διαφορές σε σχέση με τις μέχρι σήμερα γνωστές προτάσεις της σουηδικής φίρμας, την ίδια στιγμή που οι επιπλέον χρωματικές επιλογές για τις επιφάνειες του αμαξώματος επεκτείνουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό μπορεί κανείς να απολαύσει το ηχητικό αποτέλεσμα του αναβαθμισμένου ηχοσυστήματος της Bower & Wilkins και το απαλλαγμένο από μικροσωματίδια αέρα που υπόσχεται το νέο σύστημα φίλτρανσης Advanced Air Cleaner.

Η αναβαθμισμένη Σειρά 90 της Volvo αποκτά πρόσβαση και στα mild hybrid συστήματα κίνησης που για πρώτη φορά γνωρίσαμε στα ΧC60 και XC90 και εξασφαλίζουν οικονομία καυσίμου που φτάνει έως και το 15%.

Με mild hybrid κινητήρια σύνολα εφοδιάζεται πλέον και το Volvo XC40, με τη σουηδική φίρμα να έχει πετύχει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την πλήρη υβριδοποίηση της γκάμας της.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Υπάρχει περίπτωση να διευρύνει η Alfa Romeo την GTA γκάμα της;

cars

Έως 50.000 ευρώ το πρόστιμο για εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με γυρισμένα χιλιόμετρα

cars

Aυτό είναι επίσημα το SCC Tuatara με τα 1.750 άλογα! (Video)

cars

H Tesla γιορτάζει την παραγωγή 1.000.000 οχημάτων

cars

Μία επίσκεψη στο Museo Storico της Alfa Romeo (βίντεο)

cars

Στη Volkswagen παραδέχονται την υπεροχή της Tesla στο software

cars

VW ID.4 X: Αυτό είναι το ηλεκτροκίνητο SUV του λαού

cars

VIDEO: Η επιχείρηση «ξήλωμα» των περιπτέρων στην Έκθεση της Γενεύης

cars

H αεροδυναμική της Lamborghini Huracan EVO RWD (βίντεο)

cars