CARSNEWS
NEW MODELS

Η VW θα αποφασίσει για το εργοστάσιο στην Τουρκία τον Φεβρουάριο

Το σίριαλ με το εργοστάσιο της VW έξω από την Σμύρνη συνεχίζεται, με την εταιρία να δίνει αναβολή έως τον Φεβρουάριο για τις τελικές αποφάσεις.

Μετά από πολλές φήμες ότι η VW σκέφτεται να εγκαταλείψει την ιδέα για την δημιουργία του νέου εργοστασίου της στην Τουρκία, πηγές μέσα από την εταιρία ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει αυτή την στιγμή πάνω στο τραπέζι κάποια άλλη πρόταση η οποία να εξετάζεται.

Χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Σερβία (και κάπου στο βάθος η… Ελλάδα) είχαν εκφράσει την ελπίδα και είχαν κάνει διάφορες ενέργειες ώστε να εκμεταλλευτούν το κλίμα δυσμένειας που είχε δημιουργηθεί για την Τουρκία.

Γερμανική εφημερίδα πάντως που έχει πρόσβαση σε στελέχη της εταιρίας επισημαίνει ότι δεν έχει αλλάξει η πρόθεση της εταιρίας να φτιάξει τελικά το εργοστάσιο στην Τουρκία, όμως το όλο πλάνο έχει πάρει μία αναβολή μέχρι τον Φεβρουάριο. Και πάντως δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις για εγκατάστασή του πέρα από την Τουρκία.

Το εργοστάσιο είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει να παράγει αυτοκίνητα μέσα στο 2022, αν και τώρα μάλλον θα πάει για λίγο αργότερα. Πάντως στην VW δηλώνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα παραγωγής λόγω της καθυστέρησης καθώς όπως δήλωσε ένα υψηλόβαθμό στέλεχός της “Έχουμε αρκετό περιθώριο ελιγμών στο δίκτυο παραγωγής”.

Related Articles

INTERAMERICAN: Το κοινωνικό της “αποτύπωμα” αντιστοιχεί σε 352 εκατ. στο ΑΕΠ!

cars

To NIO EC6 είναι ένα κόμπακτ SUV

cars

Ρόδα, τσάντα και κοπάνα στο Los Angeles! (Video)

cars

Αναβαθμίσεις για τα Dacia

cars

Πωλείται μια Lamborghini Miura με βασιλικό άρωμα!

cars

Αυτές είναι οι προδιαγραφές του πανίσχυρου Mazda 3 Turbo

cars

GP Σάο Πάολο: Τι είπε ο poleman Kevin Magnussen μετά το ιστορικό του επίτευγμα

cars

H BMW σού μαθαίνει να οδηγείς στο όριο τη M2 μέσω της εικονικής πραγματικότητας (video)

cars

Πόσο κοστίζει το Tesla killer των 1.080 ίππων;

cars