CARSNEWS
AUTONEWS

Ηonda CR-V. Ανανεώθηκε

Η ανανεωμένη γκάμα του CR-V, που περιλαμβάνει την προηγμένη υβριδική τεχνολογία της Honda στον στάνταρ εξοπλισμό για πρώτη φορά, φέρει πλέον το διακριτικό e:HEV. Παράλληλα η Honda ενισχύει την παρουσία του 2021 CR-V με την προσθήκη μιας νέας σπορ έκδοσης Sport Line. Εκτός από την προσθήκη του διακριτικού e:HEV στην ονομασία τους, τα CR-V φέρουν επίσης το νέο λογότυπο Honda με μπλε περίγραμμα, ως ένδειξη των μοντέλων χαμηλών ρύπων. Το CR-V e:HEV υιοθετεί την υβριδική τεχνολογία της Honda, που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στο CR-V το 2019. Η τεχνολογία Intelligent Multi-Mode Drive (i-MMD) συνδυάζει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson, καινοτόμο κιβώτιο και τρία προγράμματα οδήγησης. Διατίθεται σε προσθιοκίνητες (FWD) και τετρακίνητες (AWD) εκδόσεις.

Η νέα έκδοση Sport Line λανσάρεται μαζί με πολυάριθμες αναβαθμίσεις σε όλες τις εκδόσεις της 5ης γενιάς του CR-V. Ο εσωτερικός διάκοσμος αναβαθμίζεται με ένα λαμπερό ασημί φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα, τις πόρτες και το ταμπλό. Ένα ακόμα στοιχείο αναβάθμισης είναι το νέο σχέδιο ζαντών αλουμινίου 18” για όλες τις εκδόσεις και φυμέ κρύσταλλα για τα μοντέλα  [SE ή ELEGANCE]. Ασύρματη φόρτιση κινητού διατίθεται με τα κορυφαία μοντέλα [EX ή EXECUTIVE]. Το CR-V διατηρεί το σοφιστικέ στυλ του, με φαρδιά, μυώδη τόξα θόλων τροχών, έντονες καμπύλες στο καπό και στα πίσω πλαϊνά πάνελ, καθώς και το ‘πρόσωπο’ της οικογένειας Honda με ένα χαρακτηριστικό γραφικό στους προβολείς. Το ανανεωμένο μοντέλο διατηρεί τα σκήπτρα της κατηγορίας του στην αξιοποίηση εσωτερικού χώρου, προσφέροντας ευρυχωρία σε όλους τους επιβάτες και ένα φαρδύ, βαθύ χώρο αποσκευών με μεγάλη επιφάνεια φόρτωσης. Μία hands-free ηλεκτρική πίσω πόρτα διευκολύνει την πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης σε ορισμένες εκδόσεις.

Το νέο CR-V υιοθετεί πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά που το καθιστούν πιο πρακτικό για καθημερινή χρήση. Για παράδειγμα, το ύψος της πίσω πόρτας όταν ανοίγει, μπορεί να ρυθμίζεται για αποφυγή επαφής με χαμηλά ταβάνια, ενώ η ευελιξία της καμπίνας αυξάνεται με έναν αποθηκευτικό χώρο στην κεντρική κονσόλα τριών διατάξεων, και βύθιση – ‘με μία κίνηση’ – των διαιρούμενων 60:40 / αναδιπλούμενων πλατών των καθισμάτων της δεύτερης σειράς, για ταχύτερη και ευκολότερη φόρτωση. Η σχεδίαση ενσωματώνει την αποκλειστική δομή αμαξώματος ACE™ (Advanced Compatibility Engineering) νέας γενιάς της Honda, που χρησιμοποιεί ένα δίκτυο συνδεδεμένων δομικών στοιχείων για πιο ομοιόμορφη κατανομή της ενέργειας σύγκρουσης. Επιπλέον, στάνταρ προσφέρεται σε όλη τη γκάμα το Honda Sensing™, που θεωρείται από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας και τεχνολογιών υποβοήθησης στην κατηγορία, συνδυάζοντας πληροφορίες ραντάρ και κάμερας για την υποστήριξη του οδηγού.

Το ανανεωμένο CR-V είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε 7 εκδόσεις με τιμές που έχουν ως εξής:

Comfort 2WD με 37.700€

Elegance 2WD/4WD από: 41.700€

Sport Line 2WD/4WD από: 43.700€

Lifestyle 4WD με 48.500€

Executive 4WD με 51.500€

The post Ηonda CR-V. Ανανεώθηκε first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Formula 1: Καρδιακή προσβολή έπαθε πρώην οδηγός που πνίγηκε τρώγοντας στα γενέθλιά του

cars

«Δίνουμε μάχη», λέει ο δικηγόρος του Γεράσιμου, που προσπαθεί να επανέλθει μετά τα Τέμπη

cars

Honda Rebel. Παρουσιάστηκε

cars

Στο χωριό του Εθνάρχη με το νέο Ford Puma. Απόδραση στην Πρώτη Σερρών

cars

Βασίλης Μπισμπίκης: Το δημόσιο «Σε αγαπώ» στην Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια της υγείας του

cars

Εντός του 2021 το Volkswagen Nivus και στην Ευρώπη.

cars

Η McLaren τιμά την ιστορία της με την Elva M1A by MSO.

cars

Ford Ranger Raptor by Vrohidis-Hatzis. Aκόμη πιο εξελιγμένο

cars

Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων της Χρονιάς 2023: Νικητής το Kia EV6 GT

cars