CARSNEWS
NEW MODELS

Θέλει να… μολύνει τους πιλότους του με τον COVID-19!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο σύμβουλος για θέματα πιλότων της Red Bull εξέφρασε την άποψη πως θα ήταν προτιμότερο να μολυνθούν οι πιλότοι της αυστριακής ομάδας αλλά και της AlphaTauri με τον COVID-19, προκειμένου να αποκτήσουν αντισώματα και να μην κινδυνεύσουν να νοσήσουν στο μέλλον!

«Αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις οδηγούς στις δύο ομάδες και περίπου 8-10 νέους πιλότους στην Ακαδημία. Η ιδέα μου είναι να οργανώσουμε ένα camp, στο οποίο θα βρεθούν όλοι οι προαναφερθέντες, προκειμένου να γυμνάζονται μαζί και να παραμένουν σε ετοιμότητα ενόψει την έναρξης του Πρωταθλήματος. Μέσα σε αυτό το camp θα μπορούσαν να μολυνθούν με τον κορωνοϊό» είπε σε συνέντευξή του στην αυστριακή τηλεόραση ο Marko.

Και προσέθεσε: «Όλοι τους είναι νέοι άνθρωποι, υγιέστατοι και πιστεύω ότι εάν προσβληθούν τώρα από τον ιό, θα οπλίσουν τους οργανισμούς τους ενόψει του νέου Πρωταθλήματος, όποτε αυτό ξεκινήσει».

Ο 76άχρονος Αυστριακός παραδέχθηκε πως «σε πρώτη φάση η ιδέα μου απορρίφθηκε. Υπήρξαν περιπτώσεις οδηγών που δεν τους άρεσε καθόλου η πρότασή μου, όπως ο Max Verstappen, ο οποίος πανικοβλήθηκε στην ιδέα ότι μπορεί να νοσήσει από τον κορωνοϊό».

Πάντως άφησε να εννοηθεί ότι θα ξαναπροτείνει στο προσεχές διάστημα τη δημιουργία αυτού του camp< καθώς θεωρεί πως θα είναι η «απάντηση» στην πανδημία από πλευράς Red Bull.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Προς τη Hyundai οδεύει ο Esapekka Lappi

cars

Ο Jos Verstappen απέτρεψε τον Max από το να πάει στη Mercedes!

cars

GP Σάο Πάολο: Τι είπε ο poleman Kevin Magnussen μετά το ιστορικό του επίτευγμα

cars

Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Renault είναι μικρότερο και από… Dacia Spring (photos)

cars

Τα πάντα όλα για την Lamborghini Revuelto

cars

To Sidequard της Mercedes εντοπίζει και τα ηλεκτρικά πατίνια

cars

McLaren Elva: Μια βροχή (δεν) την σώζει

cars

Σε «shortlist» τριών αντί-Vettel καταλήγει η Ferrari

cars

Δεν χάνει ούτε στην Αγγλία η Mercedes

cars