CARSNEWS
NEW MODELS

Θα αγοράζατε ένα κινεζικό SUV εν μέσω της πανδημίας;

H Aiways έχει ως έδρα την Σαγκάη και παρά την πανδημία του κορωνοϊού δεν πτοείσαι και προχωρά με τα φιλόδοξα πλάνα της να επεκταθεί στην ευρωπαϊκή αγορά. Ακόμη και αν το τελευταίο πράγμα που σκέπτεται αυτές τις μέρες ένας Ευρωπαίος είναι η αγορά ενός αυτοκινήτου, ακόμη και αν στην Κίνα μόλις που σημειώνουν σημεία ανάκαμψης από εκεί που ξεκίνησε ο ιός.

Παρά ταύτα η Aiways θεωρεί πως από τα τέλη Απριλίου που θα ανοίξουν οι online παραγγελίες για το πλήρως ηλεκτρικό της SUV θα έχουν ένα πλεονέκτημα: την παράδοση του αυτοκινήτου κατευθείαν στο πελάτη και με πλήρως απολυμασμένο το όλο πακέτο. Κάτι που είδαμε να κάνει η Geely Auto στην Κίνα.

“Οι online προ-πωλήσεις αντιπροσωπεύουν την επόμενη σημαντική φάση της εισόδου της AIWAYS στην ευρωπαϊκή αγορά. Είναι η δέσμευση μας στους πελάτες ότι με μια μικρή προκαταβολή μπορούν να είναι ανάμεσα στους πρώτους που θα παραλάβουν το U5 και θα αρχίσουν να απολαμβάνουν τα οφέλη ενός μεγάλου καλά εξοπλισμένου ηλεκτρικού SUV με μεγάλη αυτονομία”, δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Aiways, Alexander Klose.

H παραγωγή του U5 γίνεται στο εργοστάσιο στο Shangrao και η φουρνιά για την Ευρώπη θα ξεκινήσει τον Ιούλιο με τις πρώτες παραδόσεις τον Αύγουστο. To ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης αποδίδει 190 PS με την αυτονομία να φτάνει τα 400 km. Οι αγορές που θα είναι διαθέσιμο το U5 είναι της Δανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ολλανδίας, Νορβηγίας και Ελβετίας.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Κορωνοϊός: Ποια αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευάζει 5 εκ. μάσκες την ημέρα;

cars

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 4 Coupe

cars

Tiffany’s Indian Scout Bobber – Ένα διαφορετικο δώρο για τις γιορτές…

cars

To Tesla των 25.000 ευρώ και των 700 χλμ. αυτονομίας

cars

Η Toyota ετοιμάζει το GR Hilux για την τιμημένη αγροτιά

cars

Οι Verstappen και Albon οδήγησαν τα πρωτότυπα της Aston Martin Valkyrie στο Silverstone (video)

cars

Η Οδύσσεια του Ken Block στην Σαουδική Αραβία (video)

cars

Τα θρυλικά coυpe της Mazda

cars

H Mitsubishi θα μπορούσε να αποκτήσει το 10% της Renault

cars