CARSNEWS
NEW MODELS

Θα αγοράζατε το νέο VW Polo Sedan με τα 550 λίτρα αποθηκευτικού χώρου;

Η ρωσική αγορά ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη νέα γενιά του VW Polo Sedan. Μια κλασική μπερλίνα με συμπαγείς διαστάσεις και προδιαγραφές που διαμορφώνουν ένα προσιτό αλλά σε κάθε περίπτωση ανταγωνιστικό προφίλ, που φαντάζει ικανό να αντέξει ακόμα και στον δυτικοευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Παρά, λοιπόν, το γεγονός ότι το VW Polo Sedan που βλέπεται στις οθόνες σας βασίζεται στο επίσης νέο Skoda Rapid, θα μπορούσε κάλλιστα να σταδιοδρομήσει και στην ελληνική αγορά καλύπτοντας το δυσαναπλήρωτο κενό που έχει δημιουργηθεί στην κατηγορία των προσιτών τετράθυρων σεντάν από την εποχή που προτάσεις, όπως το Hyundai Accent, έπαψαν να προσφέρονται στη χώρα μας.

Στην Ρωσία το νέο VW Polo Sedan θα διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού, περιλαμβάνοντας έστω και προαιρετικά όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ψηφιακού πίνακα οργάνων και της κεντρικά τοποθετημένης οθόνης αφής το μέγεθος της οποίας μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 10,25 ίντσες, αποτελώντας τη βιτρίνα ενός προηγμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Κάτω από το καπό του νέου VW Polo Sedan τοποθετείται ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρου σε εκδόσεις των 90 και των 110 ίππων, ωστόσο, εναλλακτικά θα προσφέρεται και ο γνωστός TSI κινητήρας 1,4 λίτρου απόδοσης 125 ίππων.

Σε αυτήν την περίπτωση, μάλιστα, τη μετάδοση της κίνησης στους μπροστινούς τροχούς θα αναλαμβάνει το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Σε ό,τι αφορά στη χωροταξία του μικρού sedan της Volkswagen, το συνολικό μήκος φτάνει 4,5 μέτρα, με τον χώρο αποσκευών να ανέρχεται στα 550 λίτρα. Το νέο Polo Sedan θα παράγεται στην Kaluga της Ρωσίας και η διάθεσή του στην τοπικά αγορά θα ξεκινήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δείτε ένα Audi A4 να κάνει “καλοκαιρινό” ένα κατάστημα (Video)

cars

H Mercedes σταματά την παραγωγή sedans στις ΗΠΑ

cars

Το Giugiaro Vision 2030 στη Γενεύη (video)

cars

Άγιε Βασίλη, θέλω έναν ηλεκτρικό αυτοκινητόδρομο!

cars

Το Ηyundai Prophecy θα είναι ηλεκτρικό και super αεροδυναμικό

cars

Τι σχέση έχει μια BMW X6 με ένα άρμα μάχης; (video)

cars

Το νέο ημερολόγιο της Pirelli (Video)

cars

Δείτε πως ένα VW Polo GTI φθάνει στα 324 άλογα (Video)

cars

Εγκρίθηκε η κατασκευή εργοστασίου της Tesla στη Γερμανία

cars