CARSNEWS
NEW MODELS

Θα αγόραζες ένα… γυμνό Audi A3 σε τιμή ευκαιρίας;

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου αποτελεί από μόνη της μια πολυτέλεια την οποία καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να… απολαμβάνουμε όσο συχνά θα θέλαμε.

Μια πολυτέλεια που θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει πιο προσιτή αν αφαιρούσαμε από τα σύγχρονα τετράτροχα όλη την εξοπλιστική και όχι μόνο υπερβολή που τα διακρίνουν εστιάζοντας στην ουσία των πραγμάτων που δεν είναι άλλη από τις ικανότητες του πλαισίου και την αποδοτικότητα του κινητήρα.

Θα μπορούσε, λοιπόν, να σταθεί εμπορικά μια σύγχρονη πρόταση –πόσο μάλλον όταν αυτή διαθέτει αριστοκρατική καταγωγή- που θα πετά στον κάλαθο των αχρήστων το αστραφτερό της περιτύλιγμα εξασφαλίζοντας μια γενναία έκπτωση σε όσους θα την επέλεγαν;

Η απάντηση φυσικά κρύβεται μέσα μας. Στο κατά πόσο ένα νέο Audi Α3 με μαύρους-άβαφους προφυλακτήρες και χαλύβδινες ζάντες χωρίς τα διακοσμητικά τάσια θα μπορούσε να βρει θέση στο δικό μας γκαράζ.

Και δεν είναι μόνον οι αισθητικές εκπτώσεις που επιβάλλει η λογική της επιστροφής στις βασικές αξίες της αυτοκίνησης, αλλά και η απλοποίηση του «ηλεκτρονικού» εξοπλισμού που έχει μετατρέψει τα σημερινά τετράτροχα σε ψηφιακά κέντρα ελέγχου, απαιτώντας δεξιότητες τελειόφοιτου του M.I.T. για τον χειρισμό τους.

Διαβάστε ακόμα:

Μάθετε τα πάντα για το ολοκαίνουργιο Audi A3

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Skoda Kodiaq

cars

Η Tesla ανοίγει κέντρο εξυπηρέτησης στη Γερμανία

cars

Η ηλεκτροκίνηση γεννιέται και πεθαίνει στους φορτιστές

cars

BMW: Τα επόμενης γενιάς PHEV θα έχουν μεγαλύτερη αυτονομία

cars

Αυτό το Audi RS6 τα δίνει όλα στην Autobahn (video)

cars

Τέλος εποχής για την Lada και το Niva

cars

Ένας καυτός γύρος στο Spa με το Koenigsegg One:1 (Video)

cars

GM: Είμαστε πολύ κοντά στις αθάνατες μπαταρίες του 1 εκ. μιλίων

cars

Οι τιμές του ηλεκτρικού Honda e στην Ελλάδα

cars