CARSNEWS
NEW MODELS

Θα δίνατε όνομα στο παιδί σας “Subaru” ή “Cadillac”;

Το ότι οι Αμερικανοί ζουν σε έναν δικό τους μαγικό (και μάλλον παράλογο) κόσμο δεν είναι κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερο μυαλό να ανακαλύψεις, ιδίως αυτές τις ημέρες. Όμως κάθε φορά βρίσκεσαι μπροστά και σε ένα νέο στοιχείο που σε αφήνει άναυδο.

Όπως για παράδειγμα το ότι δίνουν ονόματα εταιριών αυτοκινήτων στα παιδιά τους. Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε υπάρχουν χιλιάδες ονόματα που αντιστοιχούν σε νέες και παλαιότερες εταιρίες που κατασκευάζουν αυτοκίνητα.

Ονόματα όπως Ηudson, Cooper, Αustin είναι αρκετά κοινά με εκατοντάδες ή και χιλιάδες γονείς να τα έχουν περάσει στα παιδιά τους.

Όμως σύμφωνα με την έρευνα (που αφορά αγόρια μετά το 2000), υπάρχουν 11 Αμερικανοί με το όνομα Alfa (Romeo), 6 με το όνομα Cadillac, 7 με το Mercedes, 5 με το Chevrolet και άλλα 5 με το Subaru. 

Πάντως, για να μην τα βάζουμε με τους Αμερικανούς για το συγκεκριμένο θέμα, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αν τα πράγματα με την δική μας Εκκλησία δεν ήταν τόσο αυστηρά, θα κυκλοφορούσαν σαφώς περισσότεροι Σουμπαρού Παπαδόπουλοι και Λαφεράρι Αντωνίου στην χώρα μας από όσο νομίζουμε.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Brabus βελτιώνει τώρα και την ηλεκτρική Mercedes EQC

cars

Ο Sebastien Loeb έβαλε σε κλίμα… WRC τον Λευτέρη Αυγενάκη

cars

Η λανθάνουσα εξέλιξη της αυτοκίνησης στην Ελλάδα – Μέρος Ζ’

cars

Νέο λογότυπο για την Toyota Motor Europe

cars

Η απόλυτη ηλεκτρική κόντρα: Τesla Model S Raven vs Porsche Taycan Turbo S

cars

Οι αστρονομικές απαιτήσεις του Hamilton για ένα νέο συμβόλαιο

cars

H Tesla ξεπέρασε σε αξία και την Disney

cars

H τετράθυρη Lamborghini Huracan είναι το τέλειο άλλοθι

cars

Το επερχόμενο Nissan X-Trail θα έχει τις σχεδιαστικές γραμμές του νέου Juke

cars