CARSNEWS
AUTONEWS

Θα δίνατε 6.000 ευρώ;

Η ερώτηση παραμένει ακόμη και αν είστε θιασώτης των γκάτζετ ή καλύτερα εάν ενθουσιάζεστε με τις ταινίες Transformers. Αλλά και πάλι όχι μόνο αφού πρόκειται για κάτι πρακτικό, τουλάχιστον, ειδικά στην εποχή και στο αστικό περιβάλλον που ζούμε όπου θα μπορούσε να δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα μετακίνησης και όχι μόνο στο δρόμο.

Ο κύριος με την βαλίτσα

Αυτή θα είναι μία πρώτη εικόνα σας εάν το αποκτήσετε καθώς πράγματι πρόκειται για μία βαλίτσα ή και για μεγάλο χαρτοφύλακα αφού εσωτερικά υπάρχουν και θήκες για σημειωματάριο, στυλό, τάμπλετ κ.λ.π. Η βασική του δουλειά είναι άλλη και αφορά τις μετακινήσεις σας. Ανοίγετε λοιπόν την βαλίτσα, εμφανίζονται οι τροχοί εμπρός και πίσω, βγαίνει το τιμόνι και τα μαρσπιέ για τα πόδια, με την όλη διαδικασία να μην υπερβαίνει το ένα λεπτό ενώ αυτό μπορεί να γίνει οπουδήποτε ακόμη και σε έναν χώρο δουλειάς εάν σας καλέσει π.χ. ο κ. Πρόεδρος και βρίσκεται στην άλλη πλευρά και άκρη του κτιρίου.

Επιπλέον διαθέτει και λαβή για να την τραβάτε πίσω σας ως αποσκευή αεροπλάνου, διότι ζυγίζει και 27 κιλά οπότε είναι δύσκολο να την κουβαλάτε. Βέβαια μην σκεφθείτε να πάτε έτσι στο αεροδρόμιο και επιμένετε να περάσετε από έλεγχο με όλα αυτά τα καλώδια που υπάρχουν μέσα στον χαρτοφύλακα! Στα πιο πρακτικά μία πλήρης φόρτιση μπορεί να δώσει αυτονομία 40 χιλιόμετρα περίπου, πάντα βέβαια αναλόγως των συνθηκών. Τέλος μέσα στα πρακτικά, βάζουμε ότι διατίθεται σε οκτώ χρώματα, διότι όλα έχουν σημασία.

Γιατί αυτό και όχι ένα συμβατικό ηλεκτρικό σκούτερ; Διότι δεν χρειάζεται άδεια και κυρίως αυτό μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας. Η επιλογή φυσικά δική σας, αλλά η αρχική ερώτηση παραμένει ακόμη. Θα δίνατε 6.000 ευρώ;

The post Θα δίνατε 6.000 ευρώ; first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Land Rover εξαγόρασε την Bowler.

cars

Με Dacia Sandero …στην Αγία Κόρη του Ολύμπου. Σημασία έχει το ταξίδι αλλά και το μέσο!

cars

Η Mercedes-AMG “εξηλεκτρίζει” και το turbo!

cars

Η Nissan “σκοτώνει” την Datsun και προχωρά σε περικοπές.

cars

Την Κυριακή παρουσιάζει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του το ΚΚΕ – Τα δύο ονόματα που έχουν «κλειδώσει»

Bury

Jeep Wrangler Rubicon 392. Όχι απλά ένα Wrangler με V8!

cars

Ντακάρ. Συνεχίζει να συγκινεί ο μύθος

cars

«Κίνδυνος κλιμάκωσης» – Το Βερολίνο καλεί τους Γερμανούς να φύγουν από το Ιράν

Bury

Hyundai – Δίνει το παρών στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου με φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα

cars