CARSNEWS
F1 & RACES

Θα τρέξει ξανά σε ράλι ο Bottas

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Formula 1 και στρέφεται ξανά στα ράλι!

Ο λόγος για τον Valtteri Bottas που μετά τη συμμετοχή του στο Ράλι Αρκτικής τον περασμένο Ιανουάριο, τώρα θα τρέξει σε ένα ακόμα ράλι! Συγκεκριμένα στο Rallycircuit Cote d’Azur, ένα event με βάση το σικουί Πολ Ρικάρ στο Λεκαστελέ, εκεί που φιλοξενείται το γαλλικό Grand Prix της Formula 1.

Μάλιστα ο 30χρονος που έκλεισε τη σεζόν της F1 στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχει ήδη κάνει δοκιμές με το αγωνιστικό αυτοκίνητο με το οποίο θα τρέξει.

«Ήθελα να νιώσω άνετα στο αυτοκίνητο με το οποίο θα τρέξω, ένα Citroen προδιαγραφών WRC. Η σεζόν μας στη Formula 1 ολοκληρώθηκε την Κυριακή, άρα θεώρησα πως θα είναι ωραία να διασκεδάσω, να τρέξω χωρίς πίεση για κάποιο αποτέλεσμα. Απολαμβάνω τα ράλι, είναι απολαυστικά. Το συγκεκριμένο είναι και σε άσφαλτο, κομμάτι του απλώνεται στην πίστα της Formula 1 άρα θα μου ταιριάζει κιόλας. Θεωρώ πως είναι ράλι περιορισμένου ρίσκου σε ότι αφορά στην ασφάλεια. Θα είναι ιδανικός τρόπος να ξεκινήσω τις διακοπές μου», είπε ο Φινλανδός στο Autosport.

Η επόμενη ερώτηση ήταν αναμενόμενη και αφορούσε αν μετά την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα εξέταζε μία νέα καριέρα, στον κόσμο των ράλι.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να απαντήσω. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή αλλά προς το παρόν είναι κάτι που μου αρέσει, το απολαμβάνω και μου κάνει καλό, βελτιώνω τις ικανότητές μου οδηγώντας κάτι διαφορετικό. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τόσο μακριά, θεωρώ πως θα είμαι πολύ καιρό ακόμα στη Formula 1 καθώς έχω πολλά ακόμα να δώσω αλλά και στόχους να πετύχω. Μετά, μία μέρα, θα δούμε. Ποτέ μη λες ποτέ», είπε ο Bottas.

Διαβάστε επίσης:

Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)

Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher

To F1 Vlog του GP Βραζιλίας

--

Related Articles

F1 reveals new venue for first race as 2025 calendar announced

Bury

Formula 1: Φερστάπεν και Αλόνσο αναμετρήθηκαν στο padel πριν την “μάχη” τους στο GP του Μπαχρέιν

cars

Επίσημο: Αλλαγές στο καλεντάρι της F1, μέσα η Ίμολα

cars

To payroll της Formula 1

cars

Ραχέλ Φρέι στο GWomen: «Ονειρευόμαστε να έχουμε μία Iron Dame στη Formula 1»

cars

Νέα αθλητικά κανάλια στα LG Channels

cars

F1 Virtual GP: Ο Albon νίκησε τον Leclerc (vids)

cars

F1: Επιστρέφει το Grand Prix Τουρκίας!

cars

F1 chiefs consider major change to points system as teams complain about problem

Bury