CARSNEWS
F1 & RACES

Καθυστερεί η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τον Schumacher

Έχουν περάσει 21 μήνες απ’ όταν γνωστοποιήθηκε πως ήταν στα σκαριά το επίσημο ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο Michael Schumacher, όμως μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά ακόμα για να το δούμε.

Η σχετική ανακοίνωση είχε γίνει στο Φεστιβάλ των Καννών του 2019, προαναγγέλλοντας πρεμιέρα τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Ωστόσο μετά από την αρχική καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή του, ήρθε η παγκόσμια πανδημία του Covid-19 για να αλλάξει εντελώς το χρονοδιάγραμμα.

Την παραγωγή είχαν αναλάβει οι Benjamin Seikel και Vanessa Nocker της B | 14 FILM, μαζί με τη DCM και μετά από μία μακριά περίοδο σιωπής, ήρθαν δηλώσεις της Nocker που επιβεβαίωσε πως η καθυστέρηση στην πρεμιέρα, πλέον αφορά αποκλειστικά στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε και που έχουν αντίστοιχα μεταθέσει τις πρεμιέρες μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών.

«Το ντοκιμαντέρ είναι έτοιμο. Όμως η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού έχει δυσκολέψει τα πράγματα. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να ορίσουμε ημερομηνία πρεμιέρας και ζητάμε λίγη υπομονή», είπε η Nocker μιλώντας στη γερμανική Express.

Το ντοκιμαντέρ αυτό υπογράφουν οι βραβευμένοι Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons που έχουν κάνει παρόμοιες δημιουργίες για τον θρύλο του τέννις Boris Becker και τον μουσικό Udo Jurgens.

Το ντοκιμαντέρ που έγινε με τις ευλογίες της οικογένειας Schumacher, περιλαμβάνει συνεντεύξεις από πληθώρα ανθρώπων που επηρέασαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την καριέρα του κορυφαίου οδηγού όλων των εποχών αλλά και πλάνα που θα δημοσιευτούν για πρώτη φορά.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν η καθυστέρηση στην πρεμιέρα επέτρεψε στο να υπάρξει περισσότερο υλικό και σχετικά με την πορεία του γιού του Michael, Mick, που το 2021 κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο στη Formula 1 ως οδηγός της Haas F1.

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Valentino Rossi βρέθηκε μία ανάσα από τη Sauber F1!

Η επιστροφή του Mick Schumacher στο Φιοράνο (video)

Θετικός στον Covid-19 κι o Gasly!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο carsnews  

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ένας Ιάπωνας για την Toro Rosso (video)

cars

F1 GP Ιταλίας: Απάντησε στο FP2 ο Hamilton

cars

Πόλεμος της F1 για τη Ρωσία…

cars

F1 GP ΗΠΑ: Αγχωτική pole position για τον Charles Leclerc

cars

F1 GP Μπαχρέιν – Ανάλυση: Η επιστροφή του ασώτου (+ video)

cars

A$AP Rocky Is PUMA and Formula 1’s New Creative Director

cars

Lawson thrilled but ‘unfulfilled’ with his F1 debut

cars

Ο Χάμιλτον έριξε νέα «χυλόπιτα» στη Ferrari

cars

Ferrari: Η ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθέσιου

cars