CARSNEWS
AUTONEWS

Και η Citroen δικαιούται μία ναυαρχίδα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κατασκευάσεις ένα μοντέλο που θα λειτουργήσει ως φορέας τεχνολογίας, επίδειξη δυνατοτήτων και “κράχτης” που θα προσελκύσει τον κόσμο στην μάρκα. Μπορείς να λανσάρεις ένα μεγάλο SUV που είναι της μόδας ή ένα sedan που ακόμα παραμένει η πιο… συντηρητική επιλογή όμως η Citroen μας έχει συνηθίσει σε πιο “avant-garde” επιλογές και το μοντέλο που θα παρουσιάσει κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον ως πνευματικό διάδοχο των C5/C6 θα αρνείται να ενταχθεί ξεκάθαρα σε μία κατηγορία.

Οι ψηφιακές απεικονίσεις μπορεί να ανταποκρίνονται σε κάποια πραγματικότητα, μπορεί και όχι αλλά σε κάθε περίπτωση, η ναυαρχίδα της γαλλικής εταιρίας που συχνά επιλέγει να κινηθεί σε πιο εκκεντρικές επιλογές όχι μόνο για τα κορυφαία μοντέλα της αλλά και για πιο mainstream προτάσεις όπως το νέο C4, θα ξεχωρίζει από το πλήθος. Όπως αποκάλυψε πριν από καιρό η Citroen, το νέο μοντέλο θα αντλεί επιρροές από το Cxperience concept του 2016 και θα τις συνδυάζει με στοιχεία από την τρέχουσα σχεδιαστική ταυτότητα της όπως τα διπλά φωτιστικά σώματα εμπρός και τα χαρακτηριστικά φανάρια πίσω. Μέχρι την μέση δε, αναμένεται να υιοθετεί στοιχεία sedan με τις επιρροές από τα SUVs και τα crossovers να γίνονται περισσότερο εμφανείς προς τα πίσω αλλά και με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το μεγάλο Citroen θα στοχεύει σε μοντέλα όπως το Audi A6 Allroad ή το Volvo V90 Cross Country καθώς το γαλλικό μοντέλο θα εστιάζει περισσότερο στην κίνηση στην άσφαλτο, την βέλτιστη ποιότητα κύλισης και την εκλεπτυσμένη άνεση που παραδοσιακά αποτελεί χαρακτηριστικό των αυτοκινήτων της. Περισσότερα θα μάθουμε σύντομα καθώς αν αληθεύουν οι ψίθυροι που ακούγονται στο διαδίκτυο δεν αποκλείεται να δούμε κάτι πιο… χειροπιαστό μέσα στους επόμενους μήνες.

The post Και η Citroen δικαιούται μία ναυαρχίδα. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τελικά υπάρχουν όρια! Η Audi λέει όχι σε 4-κύλινδρα RS μοντέλα!

cars

Διέρρευσε η νέα BMW M3 CS

cars

Την άλλη εβδομάδα η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE

cars

Τρομακτικό ατύχημα του Ott Tanak στο Monte Carlo.

cars

Mε μειωμένες τιμές τα μοντέλα των Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

cars

Το Range Rover δεν συμφωνεί καθόλου με τον τάρανδο!

cars

Mandarin Oriental, Hard Rock, Conrad – Ο χάρτης με τα 60 ξενοδοχεία που ανοίγουν στην Ελλάδα μέσα στην επόμενη τετραετία

cars

Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Δείχνει τον δρόμο για την αειφόρο ανάπτυξη

cars

Stock Center. Αγορά εγγυημένου μεταχειρισμένου με επιδότηση ανταλλαγής

cars