CARSNEWS
F1 & RACES

Και ξαφνικά… στο κάδρο της Aston Martin o Vettel!

Μπορεί μετά την είδηση της αποχώρησής του από τη Scuderia Ferrari o Sebastian Vettel να συνδέθηκε κυρίως με τη Mercedes, όμως φαίνεται πως μία άλλη ομάδα είναι πιθανότερο να του ανοίξει την πόρτα.

Ο Γερμανός που αποχωρεί από το Μαρανέλο στο τέλος της σεζόν, όπως φαίνεται δεν κερδίζει θέση στους πρωταθλητές που όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουν με τους Lewis Hamilton και Valtteri Bottas.

Στη Renault θα έχουμε τη μεγάλη επιστροφή του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Fernando Alonso, άρα η μοναδική επιλογή του Vettel φαίνεται να είναι η Racing Point, που θα μετονομαστεί σε Aston Martin.

Κι αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά, είναι η στάση του επικεφαλής της ομάδας, Otmar Szafnauer. Ενώ τόνιζε την πίστη της ομάδας στους οδηγούς που έχει, ξαφνικά έχει αλλάξει αφήγημα.

«Είναι κολακευτικό που δημιουργούνται τέτοιες φήμες σχετικά με έναν τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και νομίζω πως υπήρχε φημολογία ενδιαφέροντος και από τον Fernando Alonso. Είναι κολακευτικό αλλά αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στο να τα πάμε καλά στην πίστα, να έχουμε μία καλή σεζόν και υπάρχει ακόμα χρόνος για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε την επόμενη σεζόν. Είμαστε φίλοι με τον Sebastian απ’ όταν ήταν νεαρός και είμαστε σε επικοινωνία. Έχουμε χρόνο μπροστά μας», είπε ο Szafnauer στο Sky Germany.

Δεδομένου πως ο Lance Stroll αποτελεί γιο του ιδιοκτήτη Lawrence Stroll, ενδεχόμενη στρατολόγηση του Vettel θα απαιτούσε ανατροπή δεδομένων σχετικά με τον Sergio Perez που πριν 11 μήνες υπέγραψε τριετή επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα.

perez-stroll-gb19-a1000x600

Διαβάστε επίσης:

To F1 Vlog της πρεμιέρας της Αυστρίας

Επίσημο: Στη Renault o Fernando Alonso

Θέλει πίστα Formula 1 η Μαγνησία (video)

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

O Alonso εγκατέλειψε λόγω ενός… σάντουιτς!

cars

Ίσως υπάρξει και μέσα στο ‘20 θέση για τον Schumacher στην F1

cars

Μία πρώτη ματιά στη νέα Williams FW46 (vid)

cars

Inside Formula 1 and Formula E’s bold new ‘festival of entertainment’ model in sports

cars

Todt: Συνεχίζει τη μάχη ο Michael Schumacher

cars

Με επετειακά χρώματα στο Μονακό η McLaren (video)

cars

F1: Το GP Αυστρίας παραμένει μέχρι το 2030

cars

Το F1 Vlog του GP Ρωσίας

cars

Αυτό είναι το τελευταίο μονοθέσιο του Χάμιλτον στην Mercedes-AMG F1 (vid)

cars