CARSNEWS
NEW MODELS

Καλύτερο Εταιρικό Αυτοκίνητο αναδείχθηκε το νέο Peugeot 2008

Η εκδήλωση ανάδειξης των βραβείων «Εταιρικά Αυτοκίνητα της Χρονιάς»  πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στις 24 Ιανουαρίου στο Παρίσι με πρωτοβουλία του ΚΕΜ.

Με μεγάλη διαφορά το νέο Peugeot 2008 αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία “SUV Compact Business” καθώς προηγήθηκε μπροστά από 6 υποψήφια μοντέλα με συνολικά 42 πόντους αφήνοντας τον δεύτερο πίσω με πολύ μεγάλη διαφορά.  

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε από μια επιτροπή 11 δημοσιογράφων. Οκτώ βραβεία απονεμήθηκαν σε οκτώ μοντέλα/νικητές μέσα από ένα σύνολο 54 οχημάτων που επιλέχθηκαν αρχικά για τις καινοτομίες τους αλλά και γιατί πληρούσαν κριτήρια που αφορούν οχήματα για εταιρικούς πελάτες.

“Είμαι πολύ υπερήφανος  για αυτό το βραβείο, καθώς το νέο SUV PEUGEOT 2008 μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην αγορά και ήδη λαμβάνουμε πολύ ενθαρρυντικά και αισιόδοξα μηνύματα για την θέση του στην κατηγορία B-SUV. Εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο στυλ του ενώ προσφέρει  την «ελευθερία της επιλογής» στους διαχειριστές πάρκων των εταιριών μεταξύ τριών τύπων κινητήρα: ηλεκτρικό, κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου”, δήλωσε ο Hugues de Laage, Επικεφαλής Εταιρικών Πωλήσεων της Peugeot.

Δ.Τ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Audi S8 vs BMW M760i: Γιγαντομαχία για την καλύτερη business-class (video)

cars

Η Ferrari γυρνά την πλάτη στην ηλεκτροκίνηση

cars

Δοκιμάζουμε την Lamborghini Urus (Video)

cars

Νέα Mercedes S-Class: Τελευταίο επίσημο σκίτσο πριν τα αποκαλυπτήρια

cars

Δοκιμάζουμε το πολυαναμενόμενο Mazda 3 Hatchback 1.8 Skyactiv-D 116 PS

cars

Τα σχεδιαστικά προβλήματα των αυτόνομων αυτοκινήτων

cars

Η Volkswagen ψηφίζει Ελλάδα και επενδύει στη Θάσο!

cars

Σχέδιο «Back on Track» για τη Ferrari

cars

Νέοι κινητήρες και κιβώτια για το Hyundai i30

cars