CARSNEWS
F1 & RACES

Κατά… 98% στο καλεντάρι της F1 το Μουτζέλο!

Πολύ κοντά στην τοποθέτησή στου στο… δεύτερο μέρος του προγράμματος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2020 είναι το Μουτζέλο.

Η ιταλική πίστα που βρίσκεται στην Τοσκάνη και ανήκει στη Ferrari, φλερτάρει εδώ και καιρό με την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τα αχαρτογράφητα νερά λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19 να καθιστούν εφικτή την αλλαγή δεδομένων!

Μάλιστα, όπως είπε στο Sky Italia ο επικεφαλής της Gestione Sportiva της Ferrari, Mattia Binotto, η ιταλική εταιρεία είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Formula 1 ώστε όχι απλά να γίνει εκεί αγώνας αλλά να αποτελέσει και το Grand Prix #1000 για τη Scuderia!

«Είμαστε κοντά σε συμφωνία. Είναι κάτι που μας ενδιαφέρει πολύ και είμαστε σε επικοινωνία με τη Formula 1 ώστε να γίνει αυτός ο αγώνας και να αποτελέσει το 1000σο μας Grand Prix. Είμαστε στο 98% όμως δεν θα πανηγυρίσουμε προτού υπογραφούν συμβόλαια», είπε ο Binotto.

ferrari-mugello-test-18car-binotto-vettel1000x600

Στη συνέχεια, ο 50χρονος τεχνικός εξέφρασε άλλη μία επιθυμία της Ferrari που όμως δεν εξαρτάται από τη Liberty Media αλλά από εξωγενείς παράγοντες και φυσικά τις προθέσεις της ιταλικής πολιτείας.

«Ελπίζουμε να έχουμε και τους οπαδούς μας μαζί μας σε αυτόν τον ξεχωριστό για εμάς αγώνα, εξετάζουμε όμως στενά το πως εξελίσσεται η κατάσταση με τον Covid-19», παραδέχθηκε ο Ιταλός.

Προς το παρόν, η Formula 1 παραμένει στην Αυστρία καθώς ο δεύτερος γύρος της σεζόν, το Grand Prix Στυρίας, διεξάγεται πάλι στο Red Bull Ring!

ferrari-mugello-test-18car-a1000x600

Διαβάστε επίσης:

O Sebastian Vettel δεν έκρυψε την πικρία του για τη Ferrari

F1 GP Αυστρίας: Νικητής ο Bottas σε έναν επεισοδιακό αγώνα!

Αφιέρωμα: Η αναγέννηση της McLaren

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ex-F1 US GP city host eyeing Formula E race

cars

Τα αθλητικά στην TV – Αθλητικός Κόσμος / Αθλητικά Νέα / Ειδήσεις / Sport

cars

Κι άλλο κρούσμα κορωνοϊού στα paddock της F1

cars

Formula 1 – GP Αυστρίας: Ο Φερστάπεν πρώτος χωρίς…αντίπαλο

cars

“Lando should be here”: Qualifying top three want new track limits solution

cars

Η ασφάλεια της Bugatti Bolide είναι επική

cars

Γιατί προτιμά Mercedes αντί Ferrari o Hamilton;

cars

Καουμπόηδες εσείς; Σερίφηδες εμείς

cars

Formula 1 2024, ο απόλυτος οδηγός για τη νέα σεζόν

cars