CARSNEWS
NEW MODELS

Κεντρομήχανο VW Scirocco με V6 από Nissan; Γιατί όχι!

Το VW Scirocco δεν υπάρχει πια. Το δημοφιλέστερο με διαφορά coupe στη σύγχρονη ιστορία της VW αποτέλεσε ένα από τα πολλά θύματα της αναζήτησης νέων πόρων που απαιτεί η στροφή μιας αυτοκινητοβιομηχανίας με το μέγεθος του ομίλου VW αφήνοντας με την όρεξη όσους αδημονούσαν για την επόμενη γενιά ενός αυτοκινήτου που έκανε το όνειρο της απόκτησης ενός coupe πραγματικότητα

Αυτοί και μόνον αυτοί ίσως να εκτιμήσουν την πρόθεση της Global Concept Automobile να «χτίσουν» πάνω στη γερμανική πρόταση ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό τετράτροχο, δημιουργώντας μια κεντρομήχανη κατασκευή.

Η θέση του κινητήρα, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ιδιαιτερότητα του εν λόγω VW Scirocco, μιας και στην πλάτη του οδηγού δεν τοποθετήθηκε ένα οποιοδήποτε μοτέρ αλλά του εξακύλινδρο σύνολο της Nissan χωρητικότητας 3,5 λίτρων.

Ναι σωστά υποθέσατε. Πρόκειται για τον κινητήρα που μέχρι πρότινος έδινε ζωή στο Nissan 350Z και πλέον συνδυάζεται με ένα σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων υπηρετώντας τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Global Concept Automobile.

Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχια, απολαύστε το video που ακολουθεί στο οποίο πρωταγωνιστεί το μοναδικό κεντρομήχανο VW Scrirocco του πλανήτη.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

«Σκοτώνει» η νέα Aston Martin DB12!

cars

H Nissan βγάζει στους δρόμους της Κίνας 2.300 ηλεκτρικά ΤΑΞΙ

cars

Το αυτοκίνητο που θα θέλαμε όλοι έρχεται σε τιμή έκπληξη

cars

Η Mercedes-Benz θα μειώσει την γκάμα της στις ΗΠΑ

cars

Ποιο ήταν το πρώτο ηλεκτρικό Skoda;

cars

Διαπραγματεύσεις για την παραγωγή ηλεκτρικού Hummer στην Ελλάδα

cars

Έξυπνα φανάρια με κάμερες για τους παραβάτες στην Αθήνα

cars

Δείτε ένα Audi A4 να κάνει “καλοκαιρινό” ένα κατάστημα (Video)

cars

Ioniq: Tα ηλεκτρικά της Hyundai απέκτησαν νέα στέγη

cars