CARSNEWS
NEW MODELS

Κλασικά Land Rover με μηδενική εκπομπή ρύπων!

Μια από τις πιο τελευταίες μόδες που θα δούμε να γίνονται ακόμη δημοφιλέστερες στα επόμενο χρόνια είναι τα ηλεκτρικά restomods, δηλαδή η μετατροπή κλασικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά. Μια από τις πιο γνωστές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό είναι η Zero Lab, η οποία έχει παρουσιάσει ενδιαφέροντα πρότζεκτ, όπως του Ford Bronco.

Πρόσφατα η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την μετατροπή και παλιών Land Rover Series III. Η μετατροπή περιλαμβάνει την αντικατάσταση του κινητήρα καύσης και τα σχετικά μηχανικά μέρη με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες.

Υπάρχουν δύο επιλογές μπαταριών. Η βασική των 85 kWh ή η μεγαλύτερη των 100 kWh με την αυτονομία να φτάνει τα 376 km. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι ένας με ισχύ στα 600 PS, ενώ η ανάρτηση είναι νέα ανεξάρτητη και στους δύο άξονες (προφανώς η τετρακίνηση θα έχει καταργηθεί).

Τα νέα/ παλιά ηλεκτρικά Land Rover προσφέρονται σε διαφορετικά πακέτα, όπως το Beach ή το πιο παραδοσιακό Classic. Σε κάθε περίπτωση το κόστος είναι στις 185.000 δολάρια. Δεν τα λες και λίγα…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μάθετε τα πάντα για την ανανεωμένη BMW M5 (βίντεο)

cars

Στον «αέρα» το γκραν πρι της Ισπανίας!

cars

Abarth: Όλα ξεκίνησαν από μία εξάτμιση

cars

Η Toyota teasάρει ένα «μυστηριώδες» υβριδικό – Στις 16/11 η αποκάλυψη (photos)

cars

Το θρυλικό Nissan GT-R R35 θα κλείσει την πορεία του με μια έκδοση 720 PS

cars

27χρονη απογειώνει και καταστρέφει BMW M4 (Video)

cars

Πόσο ασφαλές είναι ένα ηλεκτρικό Polestar 2 σε σύγκρουση;

cars

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Ford Bronco!

cars

Τι προβλέπεται για την επιδότηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, scooter και ποδηλάτων

cars