CARSNEWS
F1 & RACES

«Κρυφή» βόλτα στο Σίλβερστον για τη νέα Williams (video)

Μπορεί η ημέρα αποκαλυπτήριών του νέου μονοθεσίου της Williams να αργεί ακόμα, ωστόσο αυτό έγραψε τα πρώτα του χιλιόμετρα στην πίστα του Σίλβερστον!

Η ιστορική ομάδα μοιράστηκε ένα teaser video στα social media, στο οποίο μαεστρικά καμουφλάρεται η FW43B η οποία πραγματοποίησε την ημέρα κινηματογράφησης της – με τους γνωστούς περιορισμούς που αφορούν όριο στα 100 χιλιόμετρα και χρήση demo ελαστικών.

Στη θολή εικόνα που μοιράστηκε η Williams, το μονοθέσιό της φαίνεται πως έχει σκούρο χρώμα, αλλάζοντας την «ταυτότητα» της σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Κι αναρωτιέστε γιατί έχουμε αυτή τη χρονική απόσταση ανάμεσα στην ημέρα κινηματογράφησης και την παρουσίαση, υπάρχει απάντηση.

One step closer. 05.03.21. #FW43B pic.twitter.com/NhHDOx5gsD

— Williams Racing (@WilliamsRacing) February 17, 2021

Αυτή λογικά αφορά στους χορηγούς της και τα βασικά της χρώματα. Αφού μπήκαν σε διαδικασία να «ξοδέψουν» τη μία ημέρα κινηματογράφησης, σημαίνει πως η Williams έχει καταλήξει στους νέους της συνεργάτες. Όμως το γεγονός πως τα επίσημα αποκαλυπτήρια είναι δύο εβδομάδες μακριά, μαρτυρά πως ακόμα υπάρχει σημεία των συμφωνιών που πρέπει να λειανθούν.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχε έντονη φημολογία για εμπλοκή της Rich Energy στην οποία φέρεται να έχει βάλει το χεράκι του κι ο δαιμόνιος Bernie Ecclestone, ενώ η πιο πρόσφατη φήμη, έχει συνδέσει τη βρετανική ομάδα με τη BWT που μέχρι πέρυσι αποτελούσε βασικό χορηγό της Racing Point.

Πίσω από το τιμόνι θα είναι και φέτος οι George Russell και Nicholas Latifi ενώ τις υβριδικές μηχανές (κι όχι μόνο) παρέχει η Mercedes. Αυτή θα είναι η πρώτη σεζόν που ξεκινά με την οικογένεια Williams εκτός ομάδας, μιας κι αυτή ανήκει από τον περασμένο Αύγουστο στο επενδυτικό fund της Dorilton Capital.

russell-williams-21-filmingday-silverstone-c1000x600

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021 θα ξεκινήσει από το Μπαχρέιν στις 28 Μαρτίου, ενώ το μοναδικό χειμερινό τεστ εξέλιξης θα διεξαχθεί στις 12-14 του μήνα, πάλι στην πίστα του Σακχίρ.

Διαβάστε επίσης:

Instagram F1 Live: Πουρναράκης-Σεϊτανίδης σχολιάζουν τα νέα της F1!

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Alonso, προλαβαίνει τη νέα σεζόν!

H Ferrari ανακοίνωσε… ημερομηνίες αποκαλυπτηρίων!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο carsnews  

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Tissot Digital: Η έλευση του quartz και των ψηφιακών τεχνολογιών

cars

F1 GP Μ. Βρετανίας: Νέα δεδομένα;

cars

Η Rodin Cars αποκάλυψε την ανεπιτυχή προσπάθειά να γίνει η 1η ομάδα με γυναίκα οδηγό F1

cars

Marko: Φοβού την Mercedes στην F1

cars

Aston Martin: “Δεν είμαστε top team” – F1RACINGNEWS

cars

Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στις δοκιμές 10 μέρες πριν αρχίσει η σεζόν στη Formula 1

cars

Μonterey Car Week 2023: Μια γοητευτική διοργάνωση

cars

Formula 1: Το μήνυμα της Ferrari στον Σάινθ και του Ισπανού σε… όλο το grid!

cars

Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Visa Cash App RB F1 (vid)

cars