CARSNEWS
NEW MODELS

Μέσω twitter το δημοψήφισμα για το νέο εργοστάσιο της Tesla


Ο ELON MUSK, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ TESLA, ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 5/2/2020

Η πρόθεση του κ. Elon Musk να δημιουργήσει και τρίτο εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων στις ΗΠΑ είναι γνωστή. Αυτή τη φορά, ο ίδιος κοινοποίησε την επιθυμία του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από όσους τον ακολουθούν σε αυτό, αλλά και σε όσους άλλους ήθελαν, να ψηφίσουν εάν επιθυμούν να υπάρξει και άλλο «Gigafactory» στην πολιτεία του Τέξας.

«Giga Texas?» ήταν το ερώτημα που έθεσε προς αυτούς και σύμφωνα με τα στοιχεία ένα ποσοστό περίπου 80% των απαντήσεων ήταν θετικές. Ο κ. Musk τόνισε πρόσφατα ότι η Tesla πρέπει να βρει τρόπο να αυξήσει τόσο τον αριθμό παραγωγής μπαταριών όσο και την ενεργειακή χωρητικότητα αυτών, για να μπορέσει η εταιρεία να αυξήσει τον αριθμό παραγωγής των αυτοκινήτων της, αλλά και να δημιουργήσει καινούργια, όπως το Cybertruck για παράδειγμα.

«Χρειάζεται να αυξήσουμε την παραγωγή μπαταριών σε επίπεδο τρέλας, τόσο ώστε είναι αδιανόητο να το συλλάβει ο νους του σημερινού ανθρώπου» δήλωσε χαρακτηριστικά. Θυμίζουμε ότι η Tesla έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία διευθέτησης του χώρου στον οποίο θα κατασκευάσει το εργοστάσιό της στη Γερμανία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πρόταση για διεξαγωγή αγώνων μεσοβδόμαδα!

cars

Πουλάει την καρό σημαία η Formula 1!

cars

Δείτε την απίστευτη επιτάχυνση μιας Porsche Taycan Turbo S (Video)

cars

Στο Mazda3 το βραβείο World Car Design of the Year για το 2020

cars

H Maserati περνάει στον εξηλεκτρισμό με την Ghibli

cars

Αυτό είναι το νέο Skoda Superb Scout

cars

Euro NCAP «Vision 2030»: Τα νέα δεδομένα για το πρωτόκολλο ασφαλείας των crash test

cars

Η νέα Rolls Royce Ghost θα φέρει 100 κιλά ηχομονωτικά υλικά! (βίντεο)

cars

Teaser για το νέο Infiniti QX60 Monograph

cars