CARSNEWS
F1 & RACES

Μέχρι το 2027 στην Ουγγαρία η F1

Όπως συνέβη και με την Ιταλία και την πίστα της Μόντσα, έτσι και ο αγώνας του Χανγκαρόρινγκ «κέρδισε» έναν επιπλέον χρόνο στο συμβόλαιο διεξαγωγής Grand Prix της Formula 1!

Η Liberty Media που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, επιβραβεύει με αυτόν τον τρόπο τις δύο πίστες που φέτος, θα φιλοξενήσουν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Και πρόκειται για δύο Grand Prix για τα οποία τα έσοδα από τα εισιτήρια να είναι καθοριστικά για τη βιωσιμότητά τους. Η Ουγγαρία που φιλοξενεί Grand Prix από το 1986, είχε συμφωνήσει νέο συμβόλαιο με ορίζοντα το 2026 – στην επέτειο δηλαδή 40 ετών από την παρθενική επίσκεψη του σπορ εκεί. Τώρα, εξασφάλισε παρουσία και στο καλεντάρι του 2027.

«Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, κάναμε τα πάντα για να φτάσουμε σε μία λύση καλή και για τη χώρα μας αλλά και για το σπορ, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», είπε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Grand Prix Ουγγαρίας, Zsolt Gyulay. Πρέπει να σημειωθεί πως η επέκταση αυτή, έρχεται με κόστος μικρότερο του συνηθισμένου.

Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό καλεντάρι που ανακοίνωσε η Formula 1, ο αγώνας στο Χανγκαρόρινγκ αποτελεί τον τρίτο γύρο της σεζόν και θα διεξαχθεί στις 17-19 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμα:

Το Ιντερλάγκος ετοιμάζεται για GP με θεατές!

F1: Τι θα γίνει με το υπόλοιπο καλεντάρι του 2020;

Grand Prix στη Μόντσα έως και το 2025!

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πάει Σαουδική Αραβία η Formula 1;

cars

Η νέα Alfa Romeo 33 Stradale στη Monza

cars

Στη Μαδρίτη το Ισπανικό GP της Φόρμουλα 1 από το 2026

cars

Πώς η λύση F1 downwash κατέληξε να κερδίσει τον πόλεμο των F1’s sidepod

cars

Θεσσαλονίκη: «Φωτιά» στη Νέα Παραλία βάζει το μονοθέσιο της Formula 1 (VIDEO)

cars

Θα διατηρήσει τη δυνατότητα βέτο η Ferrari

cars

To Πασχαλινό F1 Vlog βγάζει… λαγό (video)

cars

Ο Μπραντ Πιτ θα τρέξει στην Formula1

cars

Αυτό είναι το καλεντάρι της F1 για το 2021!

cars