CARSNEWS
AUTONEWS

Μήπως η Hyundai teasάρει το “καυτό” i20 N;

Το ολοκαίνουριο Hyundai i20 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες αλλά απ’ ότι φαίνεται, η κορεατική φίρμα δεν έχει τελειώσει με το συγκεκριμένο κεφάλαιο. Σε ένα σύντομο video που ανέβηκε στο κανάλι της Hyundai Αυστρίας και άλλα “τοπικά” κανάλια αλλά όχι στο επίσημο, “παγκόσμιο” της εταιρίας, παρουσιάζεται εν συντομία το νέο i20 μέχρι να φτάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα όπου υπάρχει μία μικρή ή ενδεχομένως μεγάλη έκπληξη.

Τότε εμφανίζεται η σκιά ενός… διαφορετικού i20. Με νέες, μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος, φουσκωμένο καπό και μία μεγάλη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής. Όλα αυτά, υπογραμμίζονται από μία λεπτή, κόκκινη λωρίδα στο κάτω μέρος του μαρσπιέ και για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι να υποθέσω. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, η σκιά που βλέπουμε είναι ένα i20 N Line που ναι μεν διαθέτει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις αλλά όχι πολλά περισσότερα. Η κατάσταση αποκτά ενδιαφέρον αν το μοντέλο που αχνοφαίνεται είναι το… καθαρόαιμο i20 N.

Οι φήμες για την κυκλοφορία της καυτής έκδοσης του i20 κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό αλλά ακόμα δεν είχαμε κάτι επίσημο από πλευράς Hyundai. Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας κινητήρας 200 ίππων πάνω-κάτω, με τις ανάλογες αναβαθμίσεις στο πλαίσιο, την ανάρτηση, το σύστημα πέδησης και την εμφάνιση. Μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει το… καλοκρυμένο teaser της κορεατικής εταιρίας. Λες να δούμε το i20 N εντός του 2020;

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Land Rover Defender οδηγείται όπως του αρμόζει στο “No Time to Die”.

cars

Ιανουάριος 1964 – Ιανουάριος 2024: 60 χρόνια από την ιστορική νίκη του Mini στο Ράλι Μόντε Κάρλο

cars

Lamborghini SCV12. Το υπερόπλο της Squadra Corse για την πίστα!

cars

Survivor: Της έκαναν σαφές πως δεν την θέλουν στην ομάδα και την έριξαν στην αρένα των υποψηφίων

cars

Nέο Ford Ranger Raptor– Κλέβει τη παράσταση και στα…σαλόνια

cars

Επιστρέφει σήμερα ο δακτύλιος στην Αθήνα – Ποιοι μπαίνουν ελεύθερα στο κέντρο

cars

Jeep Magneto Concept. Επίδειξη ηλεκτρικής ισχύος εκτός δρόμου!

cars

Άκυρο τελικά το Skoda Fabia Combi.

cars

Τον Απρίλιο θα αποκαλυφθεί το πρώτο ηλεκτρικό της Toyota.

cars