CARSNEWS
NEW MODELS

Μία ακόμη «διαρροή» για την BMW. Αυτή την φορά για την ανανεωμένη Σειρά 5.

Διότι αυτή είναι η τρίτη «διαρροή» μέσα σε μόλις μερικές μέρες. Έτσι, μετά την iX3 και μετά την Σειρά 2 έρχεται πρόωρα να αποκαλυφθεί η ανανεωμένη Σειρά 5 που δεν διαφέρει και πολύ από τις ψηφιακές προσεγγίσεις που σας είχαμε παρουσιάσει πρόσφατα με την κυκλοφορία του facelift μοντέλου να ξεκινά λογικά μέσα στο καλοκαίρι.

Τελικά τα καλά νέα είναι πως όπως ήταν αναμενόμενο το facelift είναι εντελώς διακριτικό και η «πεντάρα» διατηρεί την κομψή μάσκα της και όχι την τεράστια που θα δούμε μεταξύ άλλων και στη νέα Μ4. Από εκεί και πέρα διακρίνουμε κάποιες λανθάνουσες επεμβάσεις στους προφυλακτήρες και στα φωτιστικά σώματα ώστε το μεσαίο οικογενειακό της BMW να φρεσκαριστεί και αν συνεχίσει την πορεία του.

Φωτογραφίες για το εσωτερικό μάλλον θα δούμε με την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου, αλλά θεωρείται δεδομένο πως τα νέα στοιχεία θα αφορούν στο αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων και το iDrive. Βελτιώσεις θα υπάρξουν στα σημεία, ενώ διερυμένες θα είναι οι δυνατότητες συνδεσιμότητας. Φυσικά οι χώροι θα παραμείνουν απαράλλαχτοι.

Στους κινητήρες δεν υπάρχουν αλλαγές με εξαίρεσε την προσθήκη της plug-in υβριδικής έκδοσης 545e xDrive. Το νέο PHEV της BMW θα έχει έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο turbo που με αρωγό ένα ηλεκτρικό μοτέρ θα αποδίδει 394 PS. Το σύστημα της προέρχεται από την 745e και η νέα έκδοση θα πλαισιώσει την 530e (των 252 PS με δίλιτρο turbo).

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έτσι θα είναι η νέα BMW 2 Active Tourer

cars

Audi eAWS: Ηλεκτρομηχανική Σταθεροποίηση Κλίσης για άνεση και δυναμική συμπεριφορά στα SUV

cars

Σε τροχιά αντικατάστασης τα Nissan Qashqai και X-Trail

cars

Ξεκινά η παραγωγή των Jeep Compass και Renegade Plug-in Hybrid

cars

Δείτε τη συνέντευξη τύπου του καταζητούμενου από τις ιαπωνικές αρχές Carlos Ghosn

cars

Πώς η τεχνολογία V2X μπορεί να απογειώσει την ασφάλεια των αυτοκινήτων

cars

HER0: To Tesla των αιθέρων

cars

Το πανίσχυρο Toyota GR Yaris έρχεται Ευρώπη. Πόσο κοστίζει

cars

Ξεκινούν οι παραδόσεις του Tesla Model Y

cars