CARSNEWS
NEW MODELS

Μία Mercedes X-Class με το στιλ ενός γιότ!

Η X-Class μπορεί να μην ανταποκρίθηκε ποτέ στις εμπορικές προσδοκίες της Mercedes, αλλά αυτό δεν πτοεί τους βελτιωτές από το να παρουσιάζουν νέα πρότζεκτ. Ακόμη και αν η παραγωγή της X-Class τερματίζεται. Για την περίσταση, η πολωνική Carlex Design φρόντισε να στολίσει τo αμάξωμα με διάφορα στοιχεία που δίνουν ένα πολύ διαφορετικό στιλ στο «αγροτικό» της Mercedes.

Οι προφυλακτήρες είναι εντελώς νέοι, υπάρχει μια διχρωμία με το καφέ να μας θυμίζει τα αμερικανικά κάραβαν, οι τροχοί είναι μιας νέας και αμφιλεγόμενης σχεδίασης θα έλεγα, ενώ το γενικότερο στιλ μας παραπέμπει σε ότι γράφεται στο μπροστινό σπόιλερ: στο yachting!

Κάτι που είναι πολύ έντονο στην καμπίνα η οποία σχεδόν όλη είναι καλυμμένη από απομίμηση στο χρώμα του ξύλου. Όπως μπορείτε να δείτε το ταμπλό έχει την πιο έντονη όψη ξύλου, ενώ το τιμόνι ικανοποιεί ακόμη και τα πιο ακραία γούστα. Εννοείται πως οι επενδύσεις στα καθίσματα αλλά και στα πάνελ των θυρών είναι σε χρώμα καφέ.

Η Carlex Design έχει φροντίσει να αφήσει την υπογραφή της πάνω στο ταμπλό αλλά και στις μπροστινές θέσεις όπου μας θυμίζουν αγωνιστικά μπάκετ. Μια λεπτομέρεια που αξίζει να παρατηρήσει κανείς δεν είναι τόσο οι πίσω θέσεις, αλλά μέχρι και η καρότσα η οποία είναι «ντυμένη» στο yachting στιλ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έρευνα: Η καραντίνα επηρεάζει και την οδήγηση

cars

O κορωνοϊός θα οδηγήσει σε τρομερή ύφεση την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία

cars

ΥΠΕΝ: 1 στα 3 οχήματα που θα πωλούνται το 2030 να είναι ηλεκτρικό!

cars

Πωλήσεις ρεκόρ για την BMW M

cars

Πρωταθλητής στις ατέλειες το Tesla Model Y (Video)

cars

Φήμες που… ηλεκτρίζουν για το νέο Ford Focus RS

cars

Φοιτητής κερδίζει βραβείο καινοτομίας για κράνος που κάνει αυτόματα κλήση σε περίπτωση ατυχήματος

cars

Το Land Rover Defender θα αποκτήσει και κορυφαία οκτακύλινδρη έκδοση

cars

Bottas… 2021 στη Mercedes!

cars